Hyppää sisältöön

Toimialamme

Rekrytoimme jatkuvasti ammattilaisia useille eri toimialoille eri tasoisiin tehtäviin. Monialainen toimialatuntemuksemme takaa parhaat työntekijät yrityksesi tarpeisiin.

Täältä pääset tutustumaan toimialoihimme

Löydät Biisonin kautta ammattilaisia eri tuotannon vaiheisiin ja asennus- sekä huoltotehtäviin nopeallakin aikataululla. Olemme tehneet töitä teollisuuden rekrytointien parissa jo yli 17 vuoden ajan, joten meille ovat tuttuja erilaiset teollisuuden tarpeet aina lyhyemmistä työsuhteista pidempiin tai erikoisosaamista vaativiin tehtäviin.


Löydät kauttamme osaajia mm. seuraaviin rooleihin:
tuotantotyöntekijä, kokoonpanija, asentaja, metallityöntekijät, viimeistelijä, sähköasentaja, operaattorit, huoltoasentaja, hitsaaja, särmääjä, koneistaja, maalaamotyöntekijä

Palvelemme teollisuusyhtiöitä, projektiorganisaatioita ja suunnittelutoimistoja heidän insinööritarpeissaan. Asiakaskuntamme koostuu pienistä perheyhtiöistä aina Suomen suurimpiin pörssilistattuihin yhtiöihin. Olemme erikoistuneet toimittamaan asiakkaillemme osaavia ammattilaisia perinteistä alihankintaa tai konsultointia kustannustehokkaammin sekä joustavilla rekrytointiehdoilla.


Löydät kauttamme osaajia mm. seuraaviin rooleihin:
mekaniikkasuunnittelija, sähköinsinööri, kemiantekniikan insinööri, teollisuusinsinööri, ympäristöinsinööri, prosessi-insinööri, laatuinsinööri, biolääketieteen insinööri, projekti-insinööri, projektipäälliköt, tuotantoinsinööri, suunnittelijat, dokumentoijat ja paljon muita

Biisonilla on laajat verkostot myynnin ja markkinoinnin ammattilaisiin, joiden avulla tavoitamme parhaat osaajat tehokkaasti. Rekrytointitiimillämme on kokemusta tuloksekkaasta B2C- että B2B-myynnistä, minkä ansiosta ymmärrämme myyjien löytämisen haasteet ja tunnistamme tehokkaimmat keinot heidän tavoittamiseksi. Tehoistamme kertoo se, että olemme onnistuneet täyttämään myynnin ja markkinoinnin toimeksiannot 100%:n toimitusvarmuudella viimeisen 24kk aikana.

Rekrytoimme jatkuvasti myynnin ja markkinoinnin ammattilaisia mm. IT:n, sijoituspalveluiden, kuluttajakaupan, teknisten tuotteiden ja digitaalisten palveluiden myyntiin. Pitkä kokemus myynnin ja markkinoinnin rekrytoinneista auttaa ymmärtämään eri tehtäviin vaadittavia ominaisuuksia ja aktiivisen kontaktoinnin avulla saamme kutsuttua parhaat tekijät mukaan prosessiin.


Löydät kauttamme osaajia mm. seuraaviin rooleihin:
buukkaaja, myyjä, Presales, Sales Manager, Account Manager, Account Executive, Key Account Manager, markkinointikoordinaattori, Marketing Specialist, markkinointipäällikkö, digimarkkinoinnin osaaja ja paljon muita

Toimiva hallinto on edellytys sujuvalle arjelle, ihmisten viihtymiselle ja sopimusten sekä riskien hallinnalle. Biisonin kautta löydät ammattilaiset yrityksesi kaikkiin hallinnon tarpeisiin. Etsit sitten apukäsiä rutiinien suorittamiseen, henkilöstöhallinnollisiin tehtäviin, tai sopimusten hallintaan – apu on vain soiton päässä.


Löydät kauttamme osaajia mm. seuraaviin rooleihin:
Office Manager, HR-koordinaatori, hallinnon koordinaattorit ja assistentit, People Officer, Back Office -henkilöt, ostaja, hankinta-asiantuntija, hankintapäälliikkö, hankintajohtaja

Biisonin IT rekrytointeihin erikoistunut tiimi auttaa yritystäsi löytämään tarvitsemanne IT-alan ammattilaiset. Puhumme samaa kieltä niin asiakkaidemme kuin työnhakijoidemme kanssa. Markkinaymmärryksemme on kehittynyt vuosien saatossa, jonka ansiosta tiedämme minkälaisia alan asiantuntijoita on saatavilla. Teemme toimeksiantomme hybridihakuina, joka sisältää aina suorahakua, kun se on mahdollista ja kohdennettua markkinointia, jotta tavoitamme halutuimmat IT-alan osaajat. Pystymme toimittamaan osaavia ammattilaisia perinteistä alihankintaa tai konsultointia kustannustehokkaammin.


Löydät kauttamme osaajia mm. seuraaviin rooleihin:
ohjelmistokehittäjä, järjestelmäasiantuntija, O365-asiantuntija, IT-lähituki, DevOps Engineer, Software Developer, Software Engineer, Data Scientist, Data Analyst, Cybersecurity Engineer, Cloud Engineer, UI/UX Designer, IT Project Manager, Network Engineer, Business Analyst, Quality Assurance (QA) Engineer ja paljon muita

Logistiikka-alan tehtävät ovat yksiä haetuimmista tehtävistämme. Laajan hakijapankin avulla etsimme yrityksesi tarpeisiin soveltuvat logistiikka-alan osaajat nopeasti ja vaivattomasti.


Löydät kauttamme osaajia mm. seuraaviin rooleihin:
varastotyöntekijä, keräilijä, pakkaamotyöntekijä, toimi- ja esihenkilöt, trukinkuljettaja

Autamme yritystäsi onnistumaan asiakaspalvelijoiden rekrytoinnissa, oli kyseessä sitten yksittäinen tai useamman kymmenen osaajan akuutti tarve. Nopea reagointikykymme yhdistettynä tehokkaaseen, useita kertoja testattuun rekrytointiprosessiimme takaa sen, ettet asiakkaanamme joudu pulaan äkillisissä ja yllättävissäkään tilanteissa.  


Löydät kauttamme osaajia mm. seuraaviin rooleihin:
asiakaspalvelija, palveluneuvoja, asiakaspalvelupäällikkö, tekninen asiakaspalvelija, ruotsinkielinen asiakaspalvelija

Autamme yritystäsi löytämään talouden ammattilaisia kaikkiin taloushallinnon ja rahoituksen tehtäviin toimialaan katsomatta. Toimitamme talouden osaajia mm. kiinteistösijoitusrahastoille, teollisuusyhtiöille, rahoitusalalle, kuluttajatavarakaupan puolelle ja monille muille asiakkaillemme. Ole rohkeasti yhteydessä ja kerromme mielellämme lisää.


Löydät kauttamme osaajia mm. seuraaviin rooleihin:
Talouspäällikkö, kirjanpitäjä, controller, palkkahallinnon- , verotuksen- ja vakuutusalan asiantuntijat.

Yli vuosikymmenen jatkuneet kumppanuudet tunnettujen suomalaisten elintarvikealan toimijoiden kanssa ovat osoitus siitä, että ruoka on lähellä sydäntämme ja tunnemme elintarvikealan koukerot ja sesonkipainotteiset tarpeet. Elintarvikealaan erikoistunut tiimimme palvelee sinua vankalla ammattitaidolla kaikissa yrityksesi tarpeissa.


Löydät kauttamme osaajia mm. seuraaviin rooleihin:
Kokki, keittäjä, pakkaaja, elintarviketyöntekijä, astiahuoltaja, lähettämötyöntekijä

Toimivia palveluita empaattisella otteella

Älä anna henkilöstöhuolien olla yrityksesi kasvun esteenä. Tarjoamme yrityksellesi toimivat henkilöstöratkaisut yli 17 vuoden kokemuksella ja suurella sydämellä.

Olemme täällä sinua varten

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X