Hyppää sisältöön

Ura Biisonilla

Tervetuloa Biisonilaumaan! Innostaako työ hyväntuulisessa ja tuloksekkaassa kasvuyrityksessä rekrytoinnin, myynnin tai talouden parissa. Olisitko sinä Biisonilaumamme uusin jäsen? Tutustu Biisoniin työnantajana ja hae mukaan!

Avoimet työpaikkamme Biisonin hallinnossa

Oletko B2B-myynnistä kiinnostunut henkilö ja etsit uusia haasteita ratkaisumyynnin parissa. Etsimme kasvavaan joukkoomme Sales Managereita. Olisitko se sinä? Katso lisää haettavasta tehtävästä ja hae mukaan!

Etsitkö työtä kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä, jossa pääset kasvamaan henkilöstöalan ammattilaisena? Etsimme mukaamme henkilöstöalasta kiinnostuneita henkilöitä rekrytoinnin, myynnin sekä talouden tehtäviin toimipisteillemme. Jätä meille avoin hakemus, jossa kerrot osaamisestasi sekä kiinnostuksestasi työskennellä Biisonilla. Olemme sinuun yhteydessä!

Hallinnossamme työskentelee henkilöitä mm. seuraavissa tehtävissä:
myyntipäällikkö, yhteyspäällikkö, rekrytointikonsultti, henkilöstökonsultti, rekrytointiasiantuntija, HR-koordinaattori, henkilöstöassistentti, henkilöstöasiantuntija, palkka- ja HR-asiantuntija, taloushallinnon assistentti, työsuhdekoordinaattori

Biisoni työnantajana

Tavoitteemme on tarjota ammattilaisille työpaikka, joka on läpinäkyvä, ihmisläheinen sekä hyvin johdettu, hauskanpitoa unohtamatta. Työntekijöidemme mukaan odotukset Biisonilla ylitetään jo perehdytysvaiheessa ja tuloksista palkitaan hyvin.

Lauma ensin – Sinuun panostetaan, jotta menestyt

Biisonilla on vahva selkäranka – Puhumme suoraan ja avoimesti

Biisoni kulkee myrskyä päin – Seisomme toistemme tukena

Isoksi eläimeksi olemme varsin ketterä – Reagoimme nopeasti ja kehittymiseen kannustetaan

Miksi töihin Biisonin hallintoon?

Biisonilla meidän filosofiamme perustuu yksilön itsenäisyyden ja luovuuden arvostamiseen. Haluamme antaa jokaiselle työntekijällemme vapauden ja vastuun tunteen omasta työstään. Tämä kulttuuri luo puitteet aktiiviselle osallistumiselle ja itsenäiselle työskentelylle, mikä puolestaan kannustaa henkilökohtaista kehittymistä.

Kun liityt Biisonin tiimiin, sinua ei jätetä yksin. Panostamme sinuun ja tuemme sinua matkallasi menestykseen. Tarjoamme resursseja, koulutusta ja ohjausta, jotka auttavat sinua kehittymään omalla alallasi. Me uskomme siihen, että kun yksilö kukoistaa ja menestyy, myös organisaatio menestyy.

Vapauden ja vastuun kulttuurissa jokainen yksilö on arvokas ja tärkeä osa tiimiä. Kannustamme sinua ajattelemaan rohkeasti, tuomaan esiin omia ideoitasi ja ottamaan vastuun omista tavoitteistasi. Tiedämme, että kun sinulla on vapaus ja vastuu, voit saavuttaa suuria asioita ja tuoda oman ainutlaatuisen panoksesi organisaation menestykseen.

Haluamme, että työelämäsi mukautuu joustavasti arkeesi. Biisonin työympäristö tarjoaa sinulle tilaisuuden tehdä etätyötä laajasti, mutta samalla voit nauttia mukavista työkavereista ja viihtyisästä toimistoympäristöstä. Meillä on porukkaa, jotka tekevät työnsä lähes täysin etänä, mutta myös niitä, jotka yhdistävät etätyön ja toimistolla työskentelyn itselleen sopivimmalla tavalla. Sinä päätät, missä haluat työskennellä, ja me pyrimme tarjoamaan sinulle siihen mahdollisuuden.


Biisonilla haluamme varmistaa, että työn ja vapaa-ajan tasapaino säilyy terveenä ja ihmisten hyvinvointi on meille tärkeää. Kannustamme henkilöstöämme aktiiviseen liikuntaan ja palautumiseen tarjoamalla hallintomme työntekijöille 400 €:n e-passi -edun vuosittain sekä mahdollisuuden työsuhdepyöräetuun. Tarjoamme lisäksi työterveyspalvelut Terveystalossa sekä työntekijöitämme suojaavia vakuutuksia.

Lisäksi Biisonilla tarjoamme hallinnon työntekijöillemme vuosittaisia, tavoitteisiin pohjautuvia palkintoja. Näitä voi olla henkilökohtaiseen suoriutumiseen tai yrityksen tulokseen sidotut bonukset tai esimerkiksi palkintomatkat koko konsernin hallinnon kanssa. Onnistumme aina yhdessä!

Biisoni on avainhenkilöidensä omistama yritys. Tämä mahdollistaa omistajien sitoutumisen ja omistautumisen yrityksen hyvinvoinnille ja siten kasvavan ja kehittyvän yrityksen sen työntekijöille.

Työntekijämme ovat antaneet meille arvosanaksi 9/10. Tämä edustaa alamme kirkkainta kärkeä.

Olemme täällä sinua varten

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X