Hyppää sisältöön
Henkilö esittelee näytöltä graafeja. Esittelyssä rekrytointiprosessi.

Rekrytointiprosessi

Loppuun mietitty ja tarpeisiisi mukautuva rekrytointiprosessimme takaa sen, että tavoitamme aktiiviset ja passiiviset hakijat puolestasi. Näin onnistumme rekrytoinnissa!

Työnhakijamarkkinointi + headhunting = hybridihaku

Rekrytointiprosessin laatiminen ja läpivieminen voi olla aikaa vievää eikä sekään vielä takaa tuloksia. Olemme tunnistaneet rekrytointiprosessiin liittyvät haasteet ja kehittäneet näiden pohjalta oman tuloksekkaan rekrytointiprosessimme: hybridihaun. 

Parhaat tulokset saadaan aikaiseksi nykyaikaisella hybridihaulla, missä yhdistyvät työnhakijamarkkinointi sekä suorahaku. Hybridihaulla pystytään tavoittamaan niin aktiiviset kuin passiivisetkin hakijat. Lisäksi asiakasyritys saa arvokasta näkyvyyttä.

Kaksi henkilöä keskustelevat tietokoneen äärellä.

Rekrytointiprosessimme kulmakivet

Rekrytointiprosessimme on jaettu tehtäviin, jotka kuuluvat joko Biisonin tai asiakkaan vastuulle. Viikkoraportit toimeksiannon edistymisestä auttavat sinua pysymään kartalla ja pyrimme prosessissamme maksimoimaan asiakkaalle koituvan ajansäästön. Tarkistamme myös suositukset ennen rekrytointipäätöstä. Keskimäärin rekrytointiprosessi profiloinnista rekrytointipäätökseen kestää 20-30 päivää, mutta pystymme myös reagoimaan kiireellisiin tarpeisiin hyödyntämällä kattavaa hakijapankkiamme.

Rekrytointiprosessimme alkaa aina alkukartoituksesta. Olemme rehellisiä siitä millaisia ammattilaisia voimme löytää. Teemme aina alkukartoituksen suorahakutyökaluja, hakijapankkia ja kokemustamme hyödyntäen. Näin varmistumme siitä, että yrityksesi tarvitsema ammattilainen on mahdollista rekrytoida kyseiseen tehtävään halutulla alueella. Alkukartoitus on asiakkaalle maksuton.

Testi CV:llä tarkoitamme ensimmäisen, mielestämme potentiaalisen ja kriteerit täyttävän kandidaatin CV:tä, jonka toimitamme asiakkaalle. Palautteen perusteella varmistumme siitä, että olemme varmasti ymmärtäneet asiakkaan tarpeen oikein ja pystymme hienosäätämään rekrytoinnin painopistettä tarvittaessa. Tämä on erinomainen keino varmistua siitä, että rekrytointitoimeksianto lähtee heti alkumetreiltä haluttuun suuntaan.

Pyrimme aina tarkistamaan suosittelijat jo ennen kun esittelemme kandidaatteja asiakkaille. Näin asiakas voi tehdä hyvillä mielin rekrytointipäätöksen oikean henkilön löydyttyä.

Teemme rekrytointien eteen biisonin tarmolla töitä emmekä pelkää näyttää sitä. Läpinäkyvän viestinnän ja viikkoraportoinnin ansiosta voit nukkua yösi rauhassa ja luottaa siihen, että toimeksiantosi edistyy sovitusti.

Hyvä hakijakokemus on meille erityisen tärkeä asia. Rekrytoinnin päätyttyä hoidamme puolestasi haun jälkimarkkinoinnin eli viestinnän työpaikan täytöstä hakijoille ja vastaamme heidän mahdollisiin kysymyksiinsä. Hyvä hakijakokemus vaikuttaa positiivisesti yrityksesi työnantajamielikuvaan ja helpottaa tulevia hakuja. Teetämme myös halutessasi valituille kandidaateille DiSC- tai AON-henkilöarvioinnit päätöksenteon tueksi.

Tutustu palveluihimme

Olemme täällä sinua varten

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X