Valtran tehtailla työskentelee enimmillään jopa 100 Biisonin työntekijää

”Valtran kasvaessa meillä on jatkuvasti tarve lisäkäsille sekä joustavalle työvoimalle. Biisonin kanssa tehty yhteistyö on ollut hedelmällistä, josta kertoo esimerkiksi se, että parhaimpina aikoina meillä on ollut yli 100 työntekijää Biisonin kautta. Muuttuviin tilanteisiin nopea ja joustava reagointi sekä rekrytoinnin nopeus ovat olleet meille tärkeitä tekijöitä, joiden avulla yhteistyö on voinut kasvaa. Arvostamme Biisonin toiminnassa erityisesti myös sitä, että jo alkumetreiltä lähtien asiakkaan palveleminen on ollut Biisonin intresseissä. Yhteydenpito ja rekrytointiprosessin muokattavuus sekä huolenpito työntekijöistämme on ollut avainasemassa onnistumisten luomisessa.”

Ninnu Kinnunen, Valtran HR Business Partner

Tietoa yrityksestä

Valtra on AGCO-yhtiöön kuuluva suomalainen traktoreiden ja maatalouskoneiden valmistaja. Valtra on ollut Suomen ostetuin traktorimerkki 1970-luvulta asti ja nykyään koneita myydään yli 75 maassa. Suomen tuotanto sijaitsee Keski-Suomessa Suolahdessa.

Tietoa yhteistyöstä

  • Valtra on hyödyntänyt Biisonin rekrytointipalvelua sekä henkilöstövuokrauspalvelua jo useamman vuoden ajan.
  • Kiireisimpinä hetkinä Valtran tehtaalla voi olla 70-100 Biisonin työntekijää töissä.
  • Valtra arvostaa yhteistyössä eniten sen helppoutta ja vaivattomuutta: muuttuviin tilanteisiin kuten sairaspoissaoloihin löydetään nopeasti korvaavat tekijät, jonka avulla tuotanto saadaan pysymään käynnissä.

Olemme täällä sinua varten