Suomen Medituote Oy hyödyntää henkilöstövuokrausta varaston pyörittämisessä

”Olemme tehneet Biisonin kanssa yhteistyötä useita vuosia. Varastomme toimintaa pyöritetään suurimmaksi osaksi Biisonin vuokratyöntekijöiden voimin. Olemme olleet erityisen tyytyväisiä siihen, miten nopeasti Biisonilla reagoidaan yrityksemme muuttuviin tarpeisiin. Kiireellisissä ja muuttuvissa tilanteissa olemme saaneet Biisonin kautta uusia ja todella hyviä henkilöitä nopeasti töihin ja voineet näin jatkaa toimintaamme ilman katkoksia. Henkilöitä on vuokrattu sekä pidempiin työsuhteisiin että lyhyempään kiireapuun sekä varastoon että hallintoon.”

”Yrityksemme kasvuloikan myötä oma rekrytointimme ei pysyisi kasvavan tarpeen perässä, joten Biisonilta saatu apu on ollut meille todella tärkeää. Moni työntekijä on lisäksi sanonut, että arvostus vuokratyöyrityksiä kohtaan on noussut asianmukaisen palvelun ja työntekijöistä välittämisen myötä.”

Petteri Laahanen, Suomen Medituotteen toimitusjohtaja

Tietoa Yrityksestä

Suomen MediTuote Oy on terveydenhuollon-, siivous- ja puhtaanapidon tuotteiden tukkuliike. Medituote tarjoaa laajasti erilaisia tuotteita sekä julkis- että yritysasiakkaille suoraan Jyväskylän varastolta ympäri Suomen.

Tietoa yhteistyöstä:

  • Biisonin vuokratyöntekijät työskentelevät Medituotteen varastolla Jyväskylässä.
  • Suomen Medituote on käyttänyt Biisonin henkilöstövuokrauspalvelua usean vuoden ajan.
  • Suomen Medituote arvostaa Biisonin nopeautta toimia ja vastata yrityksen tarpeisiin toimittamalla nopeasti hyviä henkilöitä varastolle töihin.

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai oletko etsimässä vaihtoehtoja ulkoistamispalveluille? Ota yhteyttä tai kysy palveluistamme lisää! Autamme mielellämme sinut eteenpäin.

Olemme täällä sinua varten