Hyppää sisältöön

Try & Hire

Pelottaako virherekrytoinnin mahdollisuus ja haluaisit rauhassa varmistua tehneesi oikean päätöksen? Biisonin Try & Hire-palvelu on helppo, matalan riskin vaihtoehto perinteiselle rekrytoinnille, kun haluat varmistua henkilön soveltuvuudesta juuri sinun organisaatioosi.

Miten Try & Hire-palvelu toimii?

Try & Hire-palvelu noudattaa täysin samaa rekrytointiprosessia, kuin Biisonin tarjoama rekrytointipalvelu. Rekrytointipäätöksen jälkeen henkilö ei kuitenkaan palkkaudu suoraan asiakkaan kirjoille vaan työskentelee Biisonin kautta asiakasyrityksessä sovitun sopimuskauden ajan. Sopimuskauden päätyttyä henkilö rekrytoituu asiakkaan palkkalistoille. Näin työnantaja voi rauhassa varmistua henkilön sopivuudesta tehtävään ja työyhteisöön. Mikäli työntekijä ei sovellu tehtävään, pyrimme löytämään hänelle korvaavia tehtäviä ja etsimme tilalle uuden tekijän veloituksetta. 

Missä tilanteissa Try & Hire-palvelua käytetään

Try & Hire palvelua hyödynnetään yleisimmin vaihtoehtona perinteiselle rekrytoinnille sen helppoudesta ja riskittömyydestä johtuen. Palvelu soveltuu hyvin esimerkiksi uran alussa olevien tekijöiden löytämiseen, tai mihin tahansa hakuun missä halutaan varmistua kiireettömästi henkilön soveltuvuudesta tehtävään ja työyhteisöön. 

Teemme kaiken tämän puolestasi:

Huoli pois, kiireellisessä tarpeessa mukautamme prosessiamme vastaamaan aikatauluanne.

Henkilön rekrytointi:

 • Työpaikkailmoituksen kirjoittaminen
 • Suorahaku mahdollisuuksien mukaan (Linkedin + Biisonin tietokanta)
 • Maksettu mainonta ja kattava näkyvyys Biisonin kanavissa
 • Kandidaattien haastattelu ja seulonta
 • Aktiivinen työnhakijaviestintä
 • Viikkotason raportointi toimeksiannon etenemisestä
 • Suosittelijoiden tarkistaminen
 • Parhaimpien hakijoiden esittely

Työsuhteen hallinnointi:

 • Palkanmaksu ja tuntiraportointi
 • Työterveys ja vakuutukset
 • Työsuhdeasioiden hallinta, mahdolliset muutosneuvottelut ja korvaavan työntekijän hakeminen
 • HR-asiantuntijan tuki asiakkaalle ja työntekijälle
 • Henkilön rekrytoiminen maksutta yrityksen omille listoille sopimuskauden päätyttyä

Miksi valita biisoni rekrytointikumppaniksi?

Olemme valmiita tekemään biisonin tarmolla töitä toimeksiantosi eteen ja raportoimme viikoittain mitä olemme tehneet. Sinun ei tarvitse murehtia rekrytoinnin etenemisestä ja pysyt koko ajan ajan tasalla toimeksiannon etenemisestä. Rekrytointiprosessimme on todettu onnistuneeksi jo yli 10.000 rekrytoinnin myötä. 

Toimitamme sen minkä lupaamme. Biisonilta löytyy pitkä kokemus ja laajat kontaktiverkostot mm. talouden, teollisuuden, rahoituksen, myynnin, markkinoinnin, HR:n, tekniikan- sekä IT-alojen tehtäviin. Tarvitset sitten siis vakituista tai määräaikaista ammattilaisia muuttuvan maailman tarpeisiin – me autamme sinua onnistumaan.

Panostamme aktiiviseen hakijaviestintään ja empaattiseen, sujuvaan rekrytointiin. Työnhakijoilta (valitut ja ei valitut) saatu huippuluokan NPS on merkki onnistuneesta työstä ja sitoudumme jatkuvasti kehittämään hakijakokemustamme paremmaksi. Erinomainen hakijakokemus auttaa houkuttelemaan parhaimpia kandidaatteja ja huolehtii asiakkaidemme työnantajamielikuvasta.

Siinä tuli yksi arvoistamme. Uskomme, että onnistuneen yhteistyön ytimessä on luottamus ja kommunikointi. Lähdemme edistämään ainoastaan toimeksiantoja mihin itse uskomme, emmekä lupaa liikoja.

Biisonin rekrytointiprosessi

Näin viemme rekrytoinnin onnistuneesti maaliin

Olemme täällä sinua varten

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X