Hyppää sisältöön

Tervetuloa tutustumaan palveluihimme

Hei! Tänne olemme kooneet työkalut, joilla taklaamme yrityksesi kasvun pullonkaulat.

Rekrytointi

Onko haku päällä? Yhdistämme suorahaun ja hakijamarkkinoinnin parhaat puolet asiakkaillemme kustannustehokkaasti ja ketterästi. Avaimet käteen -palvelumme laatutakuulla varmistat, että löydämme yrityksellesi parhaat tekijät.

Henkilöstövuokraus

Tarvitsetko osaavaa työvoimaa joustavasti yrityksesi tarpeisiin? Mahdollistamme yrityksenne kasvun tarjoamalla ammattilaisia muuttuvan maailman tarpeisiin. Tutustu henkilöstövuokraukseen!

Try & Hire

Helppo ja riskitön vaihtoehto, joka yhdistää rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen parhaat puolet. Tutustu Try&Hire-palveluumme!

Muutosturvapalvelut

Muutoksia liiketoiminnassa? Biisonin muutosturvapalveluiden avulla tarjoat irtisanomistilanteissa työntekijöille inhimillisen tuen muutosten keskelle.

Henkilöarvioinnit

Oletko rekrytoimassa ja kaipaat varmuutta päätöksellesi? Henkilöarvioinnit ja soveltuvuustestit auttavat sinua ymmärtämään kandidaatin yksilöllisiä ominaisuuksia ja soveltuvuutta tehtävään. Kauttamme järjestyvät psykometriset DiSC ja AON -henkilöprofiloinnit.

Rekrytointiprosessi

Täältä pääset kurkistamaan konepellin alle! Perusteellinen ja tarpeisiisi mukautuva rekrytointiprosessimme tuottaa tulosta 95% varmuudella. Katso, miten rekrytointiprosessimme rakentuu!

Olemme täällä sinua varten

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X