Hyppää sisältöön
Mies istuu lasiseinien välissä ja pitää kädessään tietokonetta. Rekrytointi.

Rekrytointi

Uhrautuuko rekrytointiin liikaa aikaa tai eikö sopivia henkilöitä tunnu löytyvän? Huoli pois, autamme sinua löytämään yrityksellesi parhaat tekijät, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen.  

Miksi valita Biisoni rekrytointikumppaniksi?

Olemme valmiita tekemään biisonin tarmolla töitä toimeksiantosi eteen ja raportoimme sinulle viikoittain sen, mitä olemme tehneet. Sinun ei tarvitse murehtia rekrytoinnin etenemisestä ja pysyt koko ajan ajan tasalla missä toimeksiantosi kanssa mennään. Rekrytointiprosessimme on todettu onnistuneeksi jo yli 10.000 rekrytoinnin myötä. 

Toimitamme sen minkä lupaamme. Biisonilta löytyy pitkä kokemus ja laajat kontaktiverkostot mm. talouden, teollisuuden, rahoituksen, myynnin, markkinoinnin, HR:n, tekniikan- sekä IT-alojen tehtäviin. Tarvitset sitten siis vakituista tai määräaikaista ammattilaisia muuttuvan maailman tarpeisiin – me autamme sinua onnistumaan.

Panostamme aktiiviseen hakijaviestintään ja empaattiseen, sujuvaan rekrytointiin. Työnhakijoilta (valitut ja ei valitut) saatu huippuluokan NPS on merkki onnistuneesta työstä, jossa sitoudumme jatkuvasti kehittämään hakijakokemustamme paremmaksi. Erinomainen hakijakokemus auttaa houkuttelemaan parhaimpia kandidaatteja ja pitää huolen yrityksesi työnantajamielikuvasta.

Siinä tuli yksi arvoistamme. Uskomme, että onnistuneen yhteistyön ytimessä on luottamus ja kommunikointi. Lähdemme edistämään ainoastaan toimeksiantoja mihin itse uskomme, emmekä lupaa liikoja.

Kaksi henkilöä keskustelevat rekrytoinnista

Rekrytointipalvelumme sisältää:

  • Työpaikkailmoituksen kirjoittaminen
  • Suorahaku mahdollisuuksien mukaan (Linkedin + Biisonin tietokanta)
  • Maksettu mainonta ja kattava näkyvyys Biisonin kanavissa
  • Kandidaattien haastattelu ja seulonta
  • Aktiivinen työnhakijaviestintä
  • Viikkotason raportointi toimeksiannon etenemisestä
  • Suosittelijoiden tarkistaminen
  • Parhaimpien hakijoiden esittely
  • Tyytyväisyystakuu
  • HR-asiantuntijan tuki asiakkaalle

Suorahaulla loistavia tuloksia

Rekrytointi tuo parhaat tulokset aktivoimalla aktiiviset ja passiiviset hakijat mukaan prosessiin. Meillä ei työtä pelätä ja normaalisti kontaktoimme kymmeniä profiiliin sopivia henkilöitä per haku suorahaun sisältävissä toimeksiannoissa. Valitsemme sopivat työkalut aina toimeksiantokohtaisesti yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Mies pitää kuppia kädessä ja nojaa seinään. Rekrytointi.

Lahjakkuuksien löytäminen ei ole sattumaa

Olemme suorittaneet menestyksekkäästi yli 10.000 rekrytointia yrityksen historian aikana ja omaamme vahvan kontaktiverkoston mm. talouden, rahoituksen, myynnin, markkinoinnin, teollisuuden, asiakaspalvelun, HR:n, tekniikan- sekä IT-alojen tehtäviin.

Biisonin rekrytointiprosessi

Näin viemme rekrytoinnin onnistuneesti maaliin

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X