DEKRA luottaa Biisoniin rekrytoinnin kumppanina

”Biisoni etsi meille tässä projektissa NDT-tarkastajia. Tehtävä ei ollut helppo, sillä osaavia henkilöitä ei ole maassamme saatavana. Projekti oli kuitenkin onnistunut, sillä saimme rekrytoinnin kautta itsellemme sekä NDT-tarkastajan että sertifioinnin puolelle tekijän. Säästimme omaa aikaamme, kun hakemuksia ei tarvinnut käydä läpi ja lajitella. Prosessi tuntui nopealta ja hyvällä yhteisellä ymmärryksellä löytyi nopeasti kandidaatit haastateltavaksi ja lopulta valittavaksi. Pakko kyllä sanoa isot kiitokset Marcukselle ja Biisonille. Ilman heitä, homma olisi ollut paljon vaikeampaa”

Juha Hirvonen, DEKRAn NDT-tarkastuspäällikkö

Tietoa DEKRA:sta

DEKRA toimittaa teknisiä tarkastuksia, testauksia, arviointeja ja sertifiointeja teollisuuden eri alueilla. Näillä toimilla DEKRA on tekemässä elämästämme turvallisempaa kotona, töissä ja liikenteessä.

”Lähdimme auttamaan DEKRAa profiloimalla ne asiat, joita hakijoilta edellytetään. Projektin aikana pidimme tiiviisti yhteyttä asiakkaaseen ja kävimme kandidaattien profiileja yhdessä läpi, jotta saimme välittömän palautteen heiltä ja pystyimme kohdistamaan hakua. Tämän jälkeen pystyimme suoraan karsimaan ja suorakontaktoimaan sopivia henkilöitä, jotta projekti saatiin onnistuneesti maaliin.”

Marcus Westermark, Biisonin liiketoimintajohtaja

Tietoa projektista:

  • DEKRA käytti Biisonin rekrytointipalvelua, jolla yritys voi rekrytoida henkilön suoraan omille listoilleen
  • Asiakkaan haasteena oli löytää tehtävään henkilö, joita ei valmistu kouluista tai ole saatavilla vapaana työmarkkinoilla
  • Biisoni on auttanut DEKRAa löytämään ammattilaisia useammille paikkakunnille
  • Haasteet ratkaistiin profiloimalla henkilön ominaisuudet, kontaktoimalla sopivia kandidaatteja  ja oikein kohdistetulla sosiaalisen median markkinoinnilla
  • Projektin etenemistä seurattiin asiakkaan kanssa viikkotasolla
  • Projektin kesto noin 1,5 kuukautta
  • Haussa etsittiin useampaa roolia

Tarvitsetko apua rekrytointiin? Ota yhteyttä tai kysy palveluistamme lisää! Autamme mielellämme sinut eteenpäin.

Olemme täällä sinua varten