Koherent löysi IT-osaajan ulkoistetun rekrytointipalvelun avulla

”Haimme yhteistyössä Biisonin kanssa meille IT-osaajaa. Työtehtävään palkatun henkilön työnkuva on kahden eri työtehtävän yhdistelmä, joten olimme positiivisesti yllättyneitä, kun Biisoni onnistui löytämään tähän sopivan henkilön. Lähdimme yhteistyöhön hieman epäillen, koska IT-haut eivät usein ole alan ulkopuolisille helppoja hoitaa. Haettavan työtehtävän tarkennusten, ahkeran yhteydenpidon ja seulonnan tuloksena lupaus kuitenkin pystyttiin pitämään. Suosittelisimme tällaista palvelua ehdottomasti muillekin yrityksille. Ulkopuolinen apu vapauttaa resursseja muuhun työhön ja ylimääräinen stressi rekrytoinnista poistuu, kun tietää, että asia on hoidossa. Arvostan Biisonilla erityisesti hyvää kommunikaatiota ja sitä, että asiakas pidetään ajan tasalla erilaisista rekrytointiin liittyvistä toimenpiteistä.”

Sami Rauhala, Koherentin toimitusjohtaja

Tietoa Yrityksestä

Koherent tarjoaa asiakkailleen täysin uutta tapaa mitata erilaisten rakenteiden elämänkaarta. Mittaamalla mikroliikkeitä ja erittäin pieniä muutoksia, parannetaan turvallisuuttamme erilaisten rakenteiden ympäröimänä.

’’Pula IT-osaajista kasvaa ja parhaista tekijöistä käydään koko ajan kovempaa kilpailua eri yritysten ja toimialojen välillä. Kilpailua ei käydä pelkästään kokeneista IT-osaajista, vaan myös opiskelijoista. Tämä edellyttää meiltä Biisonilla aktiivista suorakontaktointia ja keskustelua potentiaalisten työnhakijoiden, niin jo korkeakouluissa olevien kuin työelämän valmiiden ammattilaisten kanssa. Sami tunnisti nopeasti potentiaalin kandidaatistamme, joka helpotti rekrytoinnin päätöksentekoa. Asiakkaan päätöksenteon tärkeyttä ei mielestäni voi nykyisessä IT-markkinassamme korostaa, koska parhailla osaajilla on yleensä useampi työtarjous tarjolla samanaikaisesti.’’

Marcus Westermark, Biisonin liiketoimintajohtaja

Tietoa projektista:

  • Koherent käytti Biisonin ulkoistettua rekrytointipalvelua IT-osaajan palkkaamiseen
  • Projektissa etsittiin IT-osaajaa, joka on kahden eri työtehtävän yhdistelmä
  • Ulkoistetulla rekrytoinnilla asiakas vapautti aikaa muuhun työhön, samalla kun rekrytointi eteni Biisonin toimesta
  • Haussa keskeisintä oli määritellä tarkasti haettavan henkilön ominaisuudet yhdessä asiakkaan kanssa, jonka jälkeen Biisonin rekrytointikonsultin oli helpompi suorakontaktoida sopivia kandidaatteja
  • Rekrytointiprosessi sisälsi hakuilmoituksen laatimisen, julkaisun, aktiivisen ja läpinäkyvän raportoinnin sekä potentiaalisten hakijoiden suorakontaktointia.

Tarvitsetko apua rekrytointiin? Ota yhteyttä ja kysy palveluistamme lisää! Autamme sinut mielellämme eteenpäin.

Olemme täällä sinua varten