Savo Design&Technic arvostaa ulkoisen rekrytoinnin tuomaa helpotusta

”Yhteistyö Biisonin kanssa on ollut erinomainen päätös. Olimme aiemmin hoitaneet rekrytointeja itse, mikä on ollut meille turhan aikaa vievää. Yhteistyön aikana olemme saaneet rekrytoitua erilaisia rooleja sekä työntekijä- että toimihenkilöpuolelle. Olemme arvostaneet yhteistyössä erityisesti Biisonin tekemää esityötä, joka on vapauttanut aikaamme muihin tehtäviin. Biisonin osaamisen ja laajan verkoston avulla olemme löytäneet hyviä hakijoita yritykseemme. Nämä yhdistettynä olemme saaneet palvelusta kustannustehokkaan ratkaisun rekrytointien järjestämiseen. Sujuva yhteistyö ja nopea vuorovaikutus ovat olleet avainasemassa onnistumiselle.”

Lisätietoa yrityksestä

Savo Design & Technic on vuonna 1982 perustettu suomalainen perheyritys, joka tarjoaa viimeisteltyjä, arkea helpottavia ratkaisuja koteihin ja keittiöihin. Tuotteissa on huomioitu erityisesti niiden turvallisuus, ergonomia, muotoilu ja käyttömukavuus.

Lisätietoa yhteistyöstä

  • Yhteistyön aikana Savolle on rekrytoitu mm. varastotyöntekijöitä, hallintoassistentti sekä jälkimarkkinointiin henkilöitä.
  • Rekrytointipalvelun avulla Savo on säästänyt omaa aikaansa tuottavaan työhön samalla kun Biisoni on hoitanut rekrytoinnin esityöt ja etsinyt toimeksiantoon sopivia henkilöitä Savolle esiteltäväksi.
  • Savo on arvostanut yhteistyössä erityisesti Biisonin nopeaa kykyä reagoida tilanteisiin sekä hyviä vuorovaikutuskeinoja.

Olemme täällä sinua varten