Hyppää sisältöön
Henkilö pitää kädessään kuulokkeita ja puhelinta. Henkilö katsoo kameraan. Kuva henkilöstövuokraus.

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on vaivaton ja riskitön tapa hankkia oikeat ja riittävät resurssit yrityksellesi. Hyödyntämällä henkilöstövuokrausta yrityksenne voi keskittyä eniten lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

Miksi valita Biisoni henkilöstövuokrauksen kumppaniksi?

Olemme valmiita tekemään biisonin tarmolla töitä toimeksiantosi eteen ja raportoimme säännöllisesti toimeksiannon etenemisestä, jotta sinä voit keskittyä täysillä työhösi. Asiakkaamme arvostavat aktiivista yhteydenpitoamme sekä laajaa toimialaosaamistamme. 9/10 asiakastyytyväisyys on osoitus onnistuneesta yhteistyöstä ja laadukkaasta työvoimasta.

Tyytyväiset tekijät mahdollistavat meille tyytyväiset asiakkaat. Erilaisilla tyky-toiminnoilla, jatkuvalla yhteydenpidolla ja palkitsemismalleilla olemme saavuttaneet toimialan kärkipään työntekijätyytyväisyyden 9/10. Lukema kertoo myös siitä, että työntekijämme aidosti viihtyvät asiakkaillamme erilaisissa työtehtävissä.

Panostamme aktiiviseen hakijaviestintään ja empaattiseen, sujuvaan rekrytointiin. Työnhakijoilta (valitut ja ei valitut) saatu huippuluokan NPS on merkki onnistuneesta työstä ja sitoudumme jatkuvasti kehittämään hakijakokemustamme paremmaksi. Erinomainen hakijakokemus auttaa houkuttelemaan parhaimpia kandidaatteja ja huolehtii asiakkaidemme työnantajamielikuvasta.

Siinä tuli yksi arvoistamme. Uskomme, että onnistuneen yhteistyön ytimessä on luottamus ja kommunikointi. Lähdemme edistämään ainoastaan toimeksiantoja mihin itse uskomme, emmekä lupaa liikoja.

Sopisiko henkilöstövuokraus sinun tarpeisiisi?

Biisonin henkilöstövuokrauspalvelu on laajasti käytetty nopea, joustava ja vaivaton ratkaisu, jonka avulla varmistat, että työlle löytyy aina ammattimainen tekijä. Se sopii hyvin esimerkiksi seuraaviin tilanteisiin:

 • Henkilöstötarpeesi nousevat yllättäen ja niiden kestoa on vaikea ennustaa tai ne voivat muuttua äkillisesti
 • Henkilöstössä on sairastapauksia tai vanhempainvapaita, joihin tarvitaan tilalle määräaikainen työntekijä
 • Henkilöstömäärän rajoitukset hidastavat tai estävät työtä etenemästä
 • Tavoitteenasi on ulkoistaa kaikki työsuhteeseen liittyvät hallinnolliset tehtävät ja säästää aikaa ydintehtävien hoitamiseen

Henkilöstövuokraustarpeen ilmaantuessa kokeneet ammattilaisemme ovat tukenasi aina tarpeen kartoituksesta tekijän löytämiseen asti ja tämän jälkeen tarjoamme jatkuvaa tukea asiakkaalle ja työntekijälle koko työsuhteen ajan. Tämä tekee henkilöstövuokrauksesta vaivattoman ja tehokkaan vaihtoehdon löytää oikeat henkilöt yritykseesi!

Olisiko henkilöstövuokraus ratkaisu sinun tarpeeseesi? Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!

Henkilö hymyilee ja puhuu puhelimeen

Olemme täällä sinua varten

Nainen istuu tietokoneella. Aurinko paistaa ikkunasta. Kuva henkilöstövuokraus.

Teemme kaiken tämän puolestasi:

Huoli pois, kiireellisessä tarpeessa mukautamme prosessiamme vastaamaan aikatauluanne.

Henkilön rekrytointi:

 • Työpaikkailmoituksen kirjoittaminen
 • Suorahaku mahdollisuuksien mukaan (Linkedin + Biisonin tietokanta)
 • Maksettu mainonta ja kattava näkyvyys Biisonin kanavissa
 • Kandidaattien haastattelu ja seulonta
 • Aktiivinen työnhakijaviestintä
 • Viikkotason raportointi toimeksiannon etenemisestä
 • Suosittelijoiden tarkistaminen
 • Parhaimpien hakijoiden esittely

Työsuhteen hallinnointi:

 • Palkanmaksu ja tuntiraportointi
 • Työterveys ja vakuutukset
 • Työsuhdeasioiden hallinta, mahdolliset muutosneuvottelut ja korvaavan työntekijän hakeminen
 • HR-asiantuntijan tuki asiakkaalle ja työntekijälle

Helpotusta ja kustannussäästöjä henkilöstötarpeisiin

Henkilöstövuokraus sopii niin tilapäisen kuin jatkuvankin työtarpeen täyttämiseen. Määräaikaiset tarpeet, vanhempainvapaat sekä äkilliset muutokset henkilöstössä ovat meille arkipäivää. Tarpeen vakiintuessa sopimus voidaan muuttaa toistaiseksi voimassa olevaksi Biisonin kautta, tai voit halutessasi rekrytoida tekijän yrityksesi omille kirjoille. Henkilöstövuokrauksen avulla saavutat kustannussäästöjä, kun hoidamme henkilöstön rekrytoinnin sekä työnantajavelvoitteet puolestasi. 

Kuvassa nainen haastattelee toista henkilöä. Nainen hymyilee ja pitää vihkoa. Kuva henkilöstövuokraus.

Tyytyväistä työvoimaa

Jokainen meistä haluaa tuntea itsensä arvostetuksi. Me Biisonilla uskomme siihen, että tyytyväiset työntekijät ovat investointi, joka kannattaa. Sen puolesta puhuvat myös mitatusti tyytyväiset ammattilaisemme. Vuosien varrella olemme oppineet, että henkilöstön motivaatiolla ja tyytyväisyydellä on valtavat vaikutukset tuottavuuteen, joten meille on sydämen asia löytää parhaat kandidaatit asiakkaillemme työtunteja säästämättä.

Biisonin rekrytointiprosessi

Näin viemme rekrytoinnin onnistuneesti maaliin

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X