Biisoni täyttää 18 vuotta – Tule mukaan matkallemme kohti henkilöstöalan parasta työpaikkaa!

Biisoni täyttää kesällä kunnioitettavat 18 vuotta ja haluamme juhlistaa tätä merkkivuotta koko henkilöstömme ja yhteistyötahojemme voimin. Merkkivuoden sisällöstä tulemme viestimään tarkemmin vuoden edetessä, mutta näin aikuistumisen kynnyksellä ja biisonin voimistuessa olemme halunneet nostaa tämän vuoden keskiöön meille sen kaikista tärkeimmän: ihmiset ja laumamme. 

Matkalla kohti henkilöstöalan parasta työpaikkaa 

Täysi-ikäistymisen kunniaksi haluamme aloittaa matkamme kohti henkilöstöalan parasta työpaikkaa. Biisoni on laumaeläin, ja koemme menestyksen huuman ja karvaat pettymykset aina yhdessä. Haluamme että matkamme ei ole vain tavoitteen saavuttamista, vaan tutkimusretki, jossa etsimme syvällisesti, mitä voimme oppia ja kehittää. Haluamme tehdä lauman arjesta mahdollisimman miellyttävää.  

Haluamme myös olla edelläkävijä luomassa työelämää, joka on voimavara kaikille sen jäsenille. Luottamus, inhimillisyys ja tehokkuus ovat kulmakiviämme, kun rakennamme tulevaisuuden työpaikkaamme. Tämä on matka, joka vaatii rohkeutta ja avoimuutta, ja olemme innoissamme tästä mahdollisuudesta kehittyä yrityksenä. Haluamme olla työnantaja, joka on tunnettu toimivan ja mielekkään arjen rakentamisesta, tehokkaista toimintatavoista ja yksilöiden mahdollisuudesta vaikuttaa omaan arkeensa. 

Hyvinvoiva lauma syntyy inhimillisestä tehokkuudesta

Tärkeänä osana teemavuottamme osallistumme Terveystalon tutkimusmatkalle kohti inhimillisesti tehokasta työelämää. Me Biisonilla uskomme, että työyhteisön tuloksia saadaan nostettua niin, että vastuu ja vapaus kulkevat aina käsi kädessä. Mittaamme tuloksia, emme tunteja. 

Tutkimusmatkan myötä haluamme antaa laumallemme työkaluja oman elämän hallintaan ja mielekkään arjen rakentamiseen. Pidämme kiinni siitä ajatuksesta, että työ ja vapaa-aika tukevat toisiaan, luoden kokonaisvaltaista hyvinvointia arkeen. Turhien palaverien sijaan kannattaakin olla mieluummin treenaamassa tai tekemässä jotain palauttavaa.

Odotamme innoissamme tulevaa vuotta ja aikuistumista. Kutsumme sinut mukaan juhlistamaan tärkeitä työelämän teemoja kanssamme tänä vuonna! Löydät ajankohtaiset kuulumisemme somestamme ja seuraamalla meitä LinkedInissä.

Olemme täällä sinua varten