KOJA Oy arvostaa henkilöstövuokrauksen vaivattomuutta

”Olemme hyödyntäneet Biisonin henkilöstövuokraus- sekä rekrytointipalveluita sekä työntekijöiden että toimihenkilöidemme palkkaukseen. Biisonin kanssa tehty yhteistyö on meille hyvä kanava rekrytoida, sillä säästämme omaa aikaamme, kun Biisonin ammattilaiset hoitavat esivalinnan kuten hakemusten lukemisen ja alkuhaastattelut puolestamme. Biisonilla ymmärretään toimialaamme, jolloin henkilöstötarpeiden täyttäminen saadaan käyntiin helposti ja joustavasti. Pelkkä sähköposti riittää ja tuttu rekrytoija onkin sitten asian tiimoilta yhteydessä.

Olemme käynnistäneet merkittävän kolmivuotisen investointiohjelman kotimaiseen tuotantoon, jossa rakennetaan uusi tehdas koneineen ja tämä tuo myös lisää työpaikkoja. Uskomme että Biisoni voi olla tässä jatkossakin avuksi. Arvostan lisäksi sitä, että Biisonilla kohdellaan esimerkiksi henkilöstövuokrauksen kautta tulleita työntekijöitä samoilla arvoilla kuin me itse yrityksenä. Työtä ja työntekijää arvostetaan.”
Timo Sepponen, Koja Oy:n tehtaanjohtaja, Jalasjärvi

Tietoa yrityksestä

KOJA Oy on osa lähes 90-vuotiasta perheomisteista, kotimaiseen tuotantoon panostavaa Koja Group -konsernia. Koja Oy tarjoaa asiakkailleen älykkäitä ja energiatehokkaita ilmankäsittelyratkaisuja kiinteistöihin ja laivoihin sekä puhallinratkaisuja teollisuuteen. Kojan innovaatiot ja ilmankäsittelyratkaisut luovat puhtaampia ja terveellisempiä olosuhteita sekä vähentävät hiilijalanjälkeä.

Tietoa yhteistyöstä

  • KOJA Oy on hyödyntänyt Biisonin henkilöstövuokrausta sekä rekrytointipalvelua.
  • Yhteistyön aikana on rekrytoitu sekä toimihenkilöitä että työntekijöitä.
  • Henkilöstöpalvelun avulla asiakas vapauttaa aikaa ja resursseja omaan työhönsä, kun Biisoni hoitaa henkilöiden rekrytoinnin sekä työnantajavelvoitteet, kuten palkanmaksun ja työterveyden.
  • KOJA Oy arvostaa yhteistyössä joustavuutta ja sitä, että tuttu rekrytoija hoitaa asiakkuutta, Tällöin yhteistyö on vaivatonta.

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai oletko etsimässä vaihtoehtoja ulkoistamispalveluille? Ota yhteyttä tai kysy palveluistamme lisää! Autamme sinut mielellämme eteenpäin.

Olemme täällä sinua varten