MSK Group hyödyntää ulkoista kumppania tehokkaissa rekrytoinneissa

”Biisoni on yksi kumppaneistamme, joiden kanssa teemme tiivistä yhteistyötä henkilöstötarpeissa, myös rekrytoinneissa. Viimeisten vuosien aikana olemme huomanneet yhteistyön varsin tuloksekkaaksi: olemme saaneet hyviä hakemuksia, joiden saaminen puhtaasti omin voimin olisi vaatinut enemmän omia resursseja ja rahaa. Biisonin kautta saamme laajasti näkyvyyttä kustannustehokkaasti ja tietysti omat henkilöstötarpeemme täytettyä. Työntekijöiden palkkaus vuokratyön kautta on ollut vaivatonta, koska pystymme tällöin varmistumaan henkilön sopivuudesta kyseiseen rooliin ja saamme samalla itsellemme lisäaikaa varmistaa, että kyseiselle positiolle on tarvetta myös tulevaisuudessa. Arvostamme toiminnan joustavuutta tilauskantojen vaihdellessa sekä sujuvaa yhteydenpitoa

Tero Yliselä, MSK Groupin henkilöstöjohtaja

”Yli 10 vuotta kestäneen yhteistyömme aikana olemme onnistuneesti palkanneet Biisonin kautta toimihenkilöitä ja työntekijöitä hyödyntämällä suoraa rekrytointia sekä vuokratyötä. Tämä on helpottanut omaa työtä rekrytointiprosesseissa. Arvostan toiminnassa erityisesti joustavuutta ja sitä, että asiointi on vaivatonta, sekä hyvin ajan tasalla pidettyä yhteydenpitoa.”

Teemu Ritala, MSK Plastin tuotantopäällikkö

Tietoa yrityksestä

MSK Group on työkoneiden turvaohjaamojen ja muoviosien johtava valmistaja. MSK Group -konsernissa toimivat sopimusvalmistusyhtiöt MSK Plast, MSK Cabins, MSK Matec GmbH Saksassa ja MSK Matec s.r.o. Slovakiassa sekä omia tuotteita valmistavat Junkkari ja Juncar.

Tietoa yhteistyöstä

  • MSK Group -konsernin yhtiöt ovat hyödyntäneet Biisonin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluitajo yli kymmenen vuoden ajan.
  • Yhteistyön aikana on palkattu sekä toimihenkilöitä että tuotannon työntekijöitä.
  • Biisoni hoitaa yhteistyössä ilmoitusten laatimisen, mainonnan sekä hakijoiden esihaastattelun ja kontaktoinnin.
  • MSK saa Biisonilta ehdotukset toimeen soveltuvista henkilöistä, joita voivat tämän jälkeen haastatella.

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai oletko etsimässä vaihtoehtoja ulkoistamispalveluille? Ota yhteyttä tai kysy palveluistamme lisää! Autamme mielellämme sinut eteenpäin.

Olemme täällä sinua varten