Hyppää sisältöön

Henkilöstövuokraus Jyväskylä

Henkilöstövuokraus tarjoaa vaivattoman ja turvallisen tavan hankkia oikeat ja riittävät resurssit yrityksellesi Jyväskylässä ja koko Keski-Suomen alueella. Näin voitte keskittyä yrityksessänne eniten lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

Miksi valita Biisoni henkilöstövuokrauksen kumppaniksi Jyväskylässä?

Olemme valmiita tekemään biisonin tarmolla töitä toimeksiantosi eteen ja raportoimme säännöllisesti toimeksiannon etenemisestä, jotta sinä voit keskittyä täysillä työhösi. Asiakkaamme arvostavat aktiivista yhteydenpitoamme sekä laajaa toimialaosaamistamme. 9/10 asiakastyytyväisyys on osoitus onnistuneesta yhteistyöstä ja laadukkaasta työvoimasta.

Tyytyväiset tekijät mahdollistavat meille tyytyväiset asiakkaat. Erilaisilla tyky-toiminnoilla, jatkuvalla yhteydenpidolla ja palkitsemismalleilla olemme saavuttaneet toimialan kärkipään työntekijätyytyväisyyden 9/10. Lukema kertoo myös siitä, että työntekijämme aidosti viihtyvät asiakkaillamme erilaisissa työtehtävissä.

Panostamme aktiiviseen hakijaviestintään ja empaattiseen, sujuvaan rekrytointiin. Työnhakijoilta (valitut ja ei valitut) saatu huippuluokan NPS on merkki onnistuneesta työstä ja sitoudumme jatkuvasti kehittämään hakijakokemustamme paremmaksi. Erinomainen hakijakokemus auttaa houkuttelemaan parhaimpia kandidaatteja ja huolehtii asiakkaidemme työnantajamielikuvasta.

Siinä tuli yksi arvoistamme. Uskomme, että onnistuneen yhteistyön ytimessä on luottamus ja kommunikointi. Lähdemme edistämään ainoastaan toimeksiantoja mihin itse uskomme, emmekä lupaa liikoja.

Meille paikallisten yritysten ja työmarkkinan tunteminen on tärkeää. Paikallisten toimistojemme kautta pystymme palvelemaan kunkin alueen yrittäjiä parhaiten ja meillä on laajat osaajaverkostot kaikilla toimialueillamme. Palvelemme asiakkaitamme jo yli seitsemällä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Vaasassa, Ylivieskassa ja Oulussa.

Teemme kaiken tämän puolestasi:

Ei syytä huoleen – jos tarvitsette kiireellisesti apua, voimme sopeuttaa prosessimme vastaamaan teidän aikatauluanne.

Henkilön rekrytointi:

 • Työpaikkailmoituksen kirjoittaminen
 • Suorahaku mahdollisuuksien mukaan (Linkedin + Biisonin tietokanta)
 • Maksettu mainonta ja kattava näkyvyys Biisonin kanavissa
 • Kandidaattien haastattelu ja seulonta
 • Aktiivinen työnhakijaviestintä
 • Viikkotason raportointi toimeksiannon etenemisestä
 • Suosittelijoiden tarkistaminen
 • Parhaimpien hakijoiden esittely

Työsuhteen hallinnointi:

 • Palkanmaksu ja tuntiraportointi
 • Työterveys ja vakuutukset
 • Työsuhdeasioiden hallinta, mahdolliset muutosneuvottelut ja korvaavan työntekijän hakeminen
 • HR-asiantuntijan tuki asiakkaalle ja työntekijälle

Kustannussäästöjä henkilöstövuokrausella

Henkilöstövuokraus on ihanteellinen ratkaisu niin tilapäisten kuin jatkuvienkin työtarpeiden täyttämiseen. Meillä on päivittäistä kokemusta määräaikaisista tarpeista, vanhempainvapaista ja yllättävistä muutoksista henkilöstössä. Kun tarve vakiintuu, voimme muuttaa sopimuksen toistaiseksi voimassa olevaksi joko Biisonin kautta tai auttaa teitä rekrytoimaan työntekijän suoraan yritykseenne. Henkilöstövuokrauksen avulla voitte saavuttaa merkittäviä kustannussäästöjä, kun me hoidamme henkilöstön rekrytoinnin ja työnantajavelvoitteet puolestanne.

Sitoutunut työvoima

Uskomme vahvasti, että tyytyväiset työntekijät ovat pitkäaikainen investointi, joka kannattaa. Tätä tukevat myös mitatusti tyytyväiset ammattilaisemme. Kokemuksemme vuosien varrella on opettanut meille, että henkilöstön motivaatiolla ja tyytyväisyydellä on merkittävä vaikutus tuottavuuteen. Siksi pyrimme aina löytämään parhaat kandidaatit asiakkaillemme, työtunneista tinkimättä.

Työvoimaa Jyväskylässä

Me Biisonilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen Jyväskylässä jo yli 17 vuoden kokemuksella. Löydämme tarvitsemat ammattilaiset tarpeeseesi usealta eri toimialalta.

Biisonin rekrytointiprosessi

Näin viemme rekrytoinnin onnistuneesti maaliin

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X