Axopar arvostaa ulkoisen rekrytoinnin tuomaa ketteryyttä

”Olemme rekrytoineet Biisonin avulla yritykseemme useita eri henkilöitä erilaisiin rooleihin aina insinööreistä digitaalisen markkinoinnin osaajaan asti. Biisonilla on hyvä ja toimiva rekrytoinnin prosessi, jonka avulla voin luottaa siihen, että toimeksiantomme on hyvissä käsissä ja sen eteen tehdään kovasti töitä.

Rekrytoinnin ulkoistaminen Biisonille on ollut helppoa, vaivatonta ja kustannustehokasta, sillä meidän ei tarvitse itse käyttää resursseja työkalujen hallintaan tai ammattilaisten tavoittamiseen. Rekrytointi on palveluna ollut hyvä, sillä palvelu sisältää avaimet käteen -periaatteella kaiken tarvittavan rekrytoinnin onnistumiseksi, joten kulut on ollut helppo arvioida. Biisonissa ehdottomasti parasta on kommunikaatio ja siten luottamuksen määrä, josta myös työnhakijat ovat antaneet hyvää palautetta. Lämpimästi voin suositella Biisonia muillekin kasvuyrityksille!”

Satu Kangaskolkka, Axopar HR Manager

Tietoa yrityksestä

Axopar, the adventure company, is one of the fastest-growing boat brands in the world. The success derives from the ”one boat, one world” concept. It stands for boats that are multi-functional and accessible for the many, anywhere around the world.

As a forerunner committed to continuous innovation, the company listens to its global community of Axoparians and shares the same respect and passion for nature. Axopar’s mission is to open new perspectives by bringing people out on the water and creating boats that make waves in the boating industry.

Tietoa yhteistyöstä

  • Axopar on hyödyntänyt Biisonin rekrytointipalvelua mm. projektipäälliköiden, digitaalisen markkinoinnin asiantuntijan, myyntipäällikön, tuotekehitysinsinöörin sekä teknisen insinöörin rekrytointiin.
  • Ulkoistamalla rekrytointipalvelun Axopar on löytänyt kustannustehokkaan ja joustavan tavan rekrytoida osaajia suoraan yritykseen.
  • Palveluun on kuulunut mm. työpaikkailmoituksen kirjoittaminen ja julkaisu, ilmoituksen markkinointi, suorakontaktointi, työnhakijoiden esihaastattelu ja esivalinta. Palvelun avulla Axopar on saanut valmiiksi yritykselle sopivia henkilöitä haastateltavaksi, ja on voinut itse keskittyä valitsemaan näistä kandidaateista tehtävään parhaiten soveltuvan tekijän.

Olemme täällä sinua varten