Granlund löysi kolme asiakkuuspäällikköä Biisonin suorakontaktoinnin avulla

”Olemme yhteistyömme aikana rekrytoineet tiimeihimme asiakkuuspäälliköitä. Biisoni onnistui suorakontaktoinnin avulla löytämään tehtävään sopivia erilaisia hakijoita erilaisilla taustoilla. Olimme aiemmin kokeilleet vastaavaa hakua myös itse, mutta emme olleet saaneet haaviimme sopivia hakijoita. Biisoni osasi suorakontaktoinnin avulla ottaa hakuun mukaan myös passiivisia hakijoita, jonka avulla löysimme kolme hyvää asiakkuuspäällikköä.”

Emilia Salovaara, Granlundin ryhmäpäällikkö

“Biisonin inhimillinen ja mukava lähestyminen herätti heti luottamuksemme palveluun. Saimme laajalla skaalalla erilaisia hakijoita esittelyyn, joista pystyimme tekemään valintamme. Säästimme myös omaa aikaamme, kun Biisoni käsitteli hakemukset ja hoiti myös rekrytoinnin muita vaiheita puolestamme. Olemme erittäin tyytyväisiä valittuihin henkilöihin ja koko rekrytointiprosessiin.”

Aki Wickman, Granlundin ryhmäpäällikkö

Tietoa yrityksestä

Granlund on kiinteistö- ja rakennusalan konserni, jonka tavoitteena on parantaa kiinteistöjen toimivuutta sekä älykkyyttä ja sitä kautta henkilöiden hyvinvointia rakennetussa ympäristössä. Granlund toimii kumppanina taloteknisessä suunnittelussa, kiinteistöjohtamisen palveluissa ja ohjelmistoissa, energia-, ympäristö- ja kiinteistöalan konsultoinnissa, rakennuttamisessa sekä valvonnassa ja isännöinnissä. 

Tietoa yhteistyöstä

  • Yhteistyön aikana Granlundille löydettiin kolme asiakkuuspäällikköä.
  • Haku toteutettiin pitkälti suorakontaktoinnilla, jonka kautta hakuprosessiin saatiin mukaan myös passiivisia työnhakijoita eli henkilöitä, jotka eivät olleet aktiivisesti työnhaussa. Lähestyimme potentiaalisia henkilöitä inhimillisesti sekä Granlundia kunnioittaen. Keskustelun kautta pääsimme ymmärrykseen henkilön kompetenssin lisäksi motivaatioon ja sitoutumiseen vaikuttavista tekijöistä ja näin pääsimme esittelemään tehtävästä aidosti kiinnostuneet henkilöt.
  • Lopputuloksena Granlund pääsi valitsemaan tehtäviin sopivat asiakkuuspäälliköt useamman validin hakijan joukosta.
  • Projektin onnistumiseen vaikutti osaltaan avoin, matalan kynnyksen keskusteluyhteys sekä joustava yhteistyö.

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai oletko etsimässä vaihtoehtoja ulkoistamispalveluille? Ota yhteyttä tai kysy palveluistamme lisää! Autamme sinut mielellämme eteenpäin.

Olemme täällä sinua varten