Hyppää sisältöön
Mies istuu lasiseinien välissä ja pitää kädessään tietokonetta. Rekrytointi.

Rekrytointi Helsinki

Tuntuuko, että rekrytointi vie liikaa aikaa tai ettei oikeanlaista henkilöstöä tunnu löytyvän? Ei hätää, me olemme täällä apunasi. Autamme sinua löytämään yritykseesi sopivimmat osaajat, jotta voit keskittyä yrityksesi ydintoimintoihin.

Miksi valita Biisoni rekrytointikumppaniksi Helsinkiin?

Olemme valmiita tekemään biisonin tarmolla töitä toimeksiantosi eteen ja raportoimme sinulle viikoittain sen, mitä olemme tehneet. Sinun ei tarvitse murehtia rekrytoinnin etenemisestä ja pysyt koko ajan ajan tasalla missä toimeksiantosi kanssa mennään. Rekrytointiprosessimme on todettu onnistuneeksi jo yli 10.000 rekrytoinnin myötä. 

Toimitamme sen minkä lupaamme. Biisonilta löytyy pitkä kokemus ja laajat kontaktiverkostot mm. talouden, teollisuuden, rahoituksen, myynnin, markkinoinnin, HR:n, tekniikan- sekä IT-alojen tehtäviin. Tarvitset sitten siis vakituista tai määräaikaista ammattilaisia muuttuvan maailman tarpeisiin – me autamme sinua onnistumaan.

Panostamme aktiiviseen hakijaviestintään ja empaattiseen, sujuvaan rekrytointiin. Työnhakijoilta (valitut ja ei valitut) saatu huippuluokan NPS on merkki onnistuneesta työstä, jossa sitoudumme jatkuvasti kehittämään hakijakokemustamme paremmaksi. Erinomainen hakijakokemus auttaa houkuttelemaan parhaimpia kandidaatteja ja pitää huolen yrityksesi työnantajamielikuvasta.

Siinä tuli yksi arvoistamme. Uskomme, että onnistuneen yhteistyön ytimessä on luottamus ja kommunikointi. Lähdemme edistämään ainoastaan toimeksiantoja mihin itse uskomme, emmekä lupaa liikoja.

Meille paikallisten yritysten ja työmarkkinan tunteminen on tärkeää. Paikallisten toimistojemme kautta pystymme palvelemaan kunkin alueen yrittäjiä parhaiten ja meillä on laajat osaajaverkostot kaikilla toimialueillamme. Palvelemme asiakkaitamme jo yli seitsemällä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Vaasassa, Ylivieskassa ja Oulussa.

Kaksi henkilöä keskustelevat rekrytoinnista

Rekrytointipalvelumme sisältää:

  • Työpaikkailmoituksen kirjoittaminen
  • Suorahaku mahdollisuuksien mukaan (Linkedin + Biisonin tietokanta)
  • Maksettu mainonta ja kattava näkyvyys Biisonin kanavissa
  • Kandidaattien haastattelu ja seulonta
  • Aktiivinen työnhakijaviestintä
  • Viikkotason raportointi toimeksiannon etenemisestä
  • Suosittelijoiden tarkistaminen
  • Parhaimpien hakijoiden esittely
  • Tyytyväisyystakuu
  • HR-asiantuntijan tuki asiakkaalle

Tuloksia rekrytointiin suorahaulla

Rekrytoinnissa hyödynnämme sekä aktiivisia että passiivisia hakijoita, mikä mahdollistaa parhaat tulokset. Emme kaihda työntekoa, ja tyypillisesti otammekin yhteyttä kymmeniin kandidaatteihin, jotka sopivat profiiliin jokaisessa suorahaun toimeksiannossa. Valitsemme työkalut toimeksiannon mukaan räätälöidysti yhdessä asiakkaan kanssa, varmistaaksemme tuloksellisen haun.

Mies pitää kuppia kädessä ja nojaa seinään. Rekrytointi.

Lahjakkuuksien löytäminen ei ole sattumaa

Historiamme aikana olemme onnistuneesti toteuttaneet yli 10 000 rekrytointia. Meillä on vahva kontaktiverkosto useilla toimialoilla, kuten talous, rahoitus, myynti, markkinointi, teollisuus, asiakaspalvelu, henkilöstöhallinto, teknologia ja IT. Tämä mahdollistaa meille pääsyn laajaan asiantuntijoiden joukkoon eri aloilta.

Biisonin rekrytointiprosessi

Näin viemme rekrytoinnin onnistuneesti maaliin

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X