Rakennusteho löysi työntekijöitä osaajapulaan Try&Hire:n avulla

”Haimme Biisonin kautta työnjohtoharjoittelijoita tasoittamaan kokeneempien työnjohtajien työkuormaa. Työnjohtajaharjoittelijoiksi valikoitui kaksi korkeakouluopiskelijaa siten, että Biisoni hoiti heidän rekrytointinsa, palkanmaksun ja muut työnantajavelvoitteet. Palvelu helpotti omaa elämääni esihenkilönä 100 %:sesti. Itseltä ei aina löydy aikaa vastailla puheluihin esimerkiksi kesken palaverien, joten oli hienoa, kun Biisoni hoiti koko prosessin meille valmiiksi. Lisäksi saimme Biisonilta tukea henkilöiden palkkaukseen liittyen, joten saimme päätökset tehtyä nopeasti ja siten sopivat henkilöt pikaisesti töihin. Rakennusalalla nopeus on valttia, joten yhteistyö toimi siltä osin hyvin ja vaivattomasti. Työnjohtajaharjoittelijat saivat kasvaa kokeneempien rinnalla sekä toivat arvokasta asennetta myös meille.”

Marko Löllö, Rakennustehon työpäällikkö

Uutta voimaa rekrytointiin Biisonin avulla

”Olemme hyödyntäneet Biisonin rekrytointipalvelua myös myyntipäällikkömme rekrytointiin. Apu oli meille hyvinkin tervetullut. Rakennusalaa painava haasteellinen rekrytointitilanne on johtanut siihen, että myöskään yrityksemme ei saa oman ilmoittelun kautta oikeanlaisia hakemuksia. Biisonin kanssa tehdyn yhteistyön aikana saimme hakuumme useita potentiaalisia hakijoita, joista yksi oli lopulta ylitse muiden ja aivan valmis, huipputekijä tiimiimme. Tiiviin raportoinnin ansiosta pystyin itse keskittymään olennaiseen ja luottamaan täysillä siihen, että rekrytoinnin eteen todella tehdään töitä. Pidimme aika ajoin katsauksia, joissa tilannetta syvennettiin vielä entisestään. Koko yhteistyön aikana olen ollut tyytyväinen Biisonin ripeään ja selkeään toimintaan. Asiakirjat tarjouksesta laskutukseen ovat olleet selkeitä, ja niihin on ollut helppo tarttua.”

Jere Castrén, Rakennustehon varatoimitusjohtaja

Tietoa yrityksestä

Rakennusteho rakentaa vapaarahotteisia omistusasuntoja, vuokra-asuntoja, loma-asuntoja ja liiketiloja yli 20 vuoden kokemuksella. Liiketoiminnan kulmakiviä ovat panostus laatuun ja kohteiden sijaintiin.

Tietoa yhteistyöstä

  • Rakennusteho on hyödyntänyt Biisonin suorarekrytointi– sekä Try&Hire -palveluita.
  • Asiakas hyödynsi Try&Hire:a korkeakouluopiskelijoiden palkkaukseen, jolloin Biisoni hoiti heidän rekrytointinsa, palkanmaksun ja muut työnantajavelvoitteet.
  • Try&Hiren avulla asiakas pystyy varmistumaan henkilöiden osaamisesta ennen palkkauspäätöksen tekemistä.
  • Biisoni hyödynsi hakuprosessien aikana sekä suorahakua, korkeakouluverkostoja, maksettua mainontaa sekä työpaikkailmoittelua.
  • Biisonin säännöllisillä tilannekatsauksilla varmistettiin, että asiakas saa haluamansa työntekijät.
  • Molemmat hakuprosessit kestivät 3vko, jonka jälkeen asiakas teki rekrytointipäätöksen.

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai oletko etsimässä vaihtoehtoja ulkoistamispalveluille? Ota yhteyttä tai kysy palveluistamme lisää! Autamme sinut mielellämme eteenpäin.

Olemme täällä sinua varten