Vuokratyö vapauttaa aikaa tuottavaan työhön

Henkilöstövuokraus eli vuokratyö on yleistynyt käytäntönä viimeisen 15 vuoden aikana. Vuokratyössä työntekijä solmii työsuhteen vuokraavan yrityksen kanssa, mutta työntekijän työpanos on täysimääräisesti asiakasyrityksen käytettävissä. Vuokratyövoiman käyttö on kasvamassa ja näin vuokratyö vapauttaa aikaa.

– Biisoni on ratkonut asiakkaiden henkilöstötarpeita empaattisella otteella ja hyvällä tsempillä jo vuodesta 2006. Pääosa asiakkaidemme tarpeista on kohdistunut teollisuuteen ja erilaisiin toimihenkilö ja asiantuntijarooleihin. On todella palkitsevaa olla tukemassa asiakkaidemme kasvua ja mahdollistamassa yli 1000 henkilön työllistyminen vuositasolla Jukka Illi

Vuokratyö soveltuu yhä useammalle alalle ja työtehtävälle

Vuokratyötä on käytetty perinteisesti aloilla, joissa työvoiman tarve on kausiluontoista tai tilauskirjavetoista. Vuokratyövoiman käyttö sopii kuitenkin mainiosti myös asiantuntijoiden tai toimihenkilöiden palkkaukseen. Vuokrakonsulttimallin ansiosta rekrytointi on yritykselle riskittömämpää.

– Yhä useampi asiakas haluaa hyödyntää vuokrakonsulttimallia toimihenkilöpuolella. Vuokraus on vaivaton ja turvallinen tapa asiakkaalle ja konsultille tutustua toisiinsa ja mahdollisesti lähteä rakentamaan yhteistä matkaa myös pidemmällä aikavälillä. Määräajan täytyttyä asiakkaan on mahdollista rekrytoida henkilö omille kirjoilleen ja mikäli jostain syystä henkilö päättää vaihtaa työpaikkaa, pystymme etsimään korvaavan henkilön tilalle, Illi kertoo.

Vuokratyö vähentää virherekryjen määrää

Rekrytointiprosessit ovat yrityksissä usein raskaita ja vievät avaintekijöiltä paljon tuottavaa aikaa. Raskas ja pitkään kestävä rekrytointiprosessi ei myöskään takaa sitä, että henkilö olisi tehtävään soveltuva. Vuokrauksella alkava Try & Hire -malli vähentää virherekrytointien määrää ja säästää yritykseltä selvää aikaa ja vaivaa. Yritykseltä ja rekrytoinnista vastaavilta henkilöiltä vapautuu tällöin enemmän aikaa tehdä tuottavaa työtä.

Sijoitatte rekrytointiin sitten aikaa tai euroja, niin on se tärkein investointinne yrityksen tulevaisuuteen.

Olethan yhteydessä, mikäli voimme olla avuksi!

Katso myös avoimet työpaikkamme:
http://rekry.biisoni.fi

Olemme täällä sinua varten