Biisoni nousee henkilöstöpalvelualan TOP20-listalle

Biisoni on koko yrityksen historian aikana noussut ensimmäistä kertaa henkilöstöpalvelualojen TOP20-listalle ja vieläpä suoraan sijalle 18. Sijoituksemme listalla aukesi yrityksemme yli 50 % liikevaihdon kasvun myötä. Kasvun taustalla on useamman vuoden systemaattinen työ, kun mm. palkkasimme viime vuonna hallintoomme yli 20 uuttaa henkilöstöalan ammattilaista.

Tavoitteet on asetettu jatkossakin korkealle, sillä tavoittelemme tälle vuodelle 40% liikevaihdon kasvua. Alkuvuosi näyttää hyvältä tämän tavoitteen toteutumiselle. Koronapandemian aiheuttama tuotantovaje ja keskuspankkien tukema talousympäristö on kannustanut yrityksiä investoimaan voimakkaasti, aiheuttaen pulaa osaajista. Samalla epävakaa tilanne Ukrainassa kannustaa yrityksiä käyttämään esimerkiksi juuri henkilöstövuokrausta tai muita palveluitamme kasvun mahdollistamiseksi.

Tutustu HPL:än liikevaihtokatsaukseen täällä: https://hpl.fi/wp-content/uploads/2022/04/HPL_TOP20_helmikuu-2022.pdf

Biisonin asiakas ja työntekijätyytyväisyys säilyy huipputasolla

Teemme vuosittain isomman asiakas ja työntekijätyytyväisyyskyselyn ja saimme arvosanaksi kolmatta vuotta peräkkäin molemmilta kohderyhmiltä 9/10.

Vuosittainen tyytyväisyyskysely pohjaa Biisonin päätökseen olla Suomen paras vuokratyönantaja. Teemme investointeja vuokratyöntekijöiden viihtyvyyteen ja motivointiin mm. bonusmalleilla, vuosittaisilla tykytapahtumilla tai muulla muistamisella, sekä tiiviillä yhteydenpidolla. Biisonin arvoihin kuuluu välittävä ja rehellinen tekeminen, jota myös kyselyn tuloksissa on arvostettu.

Mitä työntekijätyytyväisyys meille tarkoittaa ja miksi haluamme panostaa siihen? Lue kirjoitus aiheesta täältä.

Kiitos asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Yhdessä myrskyä päin!

Olemme täällä sinua varten