Visio

Haluamme olla laadukkain ja paras vaihtoehto teollisuuden ja toimihenkilöiden henkilöstötarpeissa asiakkaillemme. Tavoittelemme markkinajohtajuutta yhdistämällä asiantuntijoiden suorahaun ja rekrytoinnin parhaat puolet kustannustehokkaasti ja ketterästi. Tarjoamme joustavia ratkaisuja asiakkaillemme kaikissa henkilöstön resursointiin liittyvissä kysymyksissä ja tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia kumppanuussuhteita.

Biisoni avaa ovet onnellisille urille

Tyytyväiset tekijät luovat tyytyväisiä yrityksiä. Haluamme kohdata työntekijämme sydämellä ja rehellisyydellä. Annamme tukemme työelämän eri vaiheissa ja kehitämme toimintaamme työntekijöidemme ja asiakkaidemme ehdoilla. Tämän lisäksi jatkuva yhteydenpito asiakkaisiin ja työntekijöihin sekä yhdessä tekeminen ovat liiketoimintamme kulmakiviä. Ensisijaisena tavoitteenamme on tehdä työelämästä miellyttävämpää!

Biisoni työnantajana

Tavoitteemme on tarjota ammattilaisille työpaikka, joka on läpinäkyvä, ihmisläheinen sekä hyvin johdettu, unohtamatta hauskanpitoa. Uskomme ihmiskeskeisen työtavan ja henkilöstön hyvinvoinnin näkyvän asiakkaillemme ja työntekijöillemme, sekä luovan pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Hallinnossamme on pitkän linjan ammattilaisia asiakasvastaavina ja rekrytoijina, joten asiakkaan on helppo luottaa palvelumme laatuun. Haluamme varmistaa, että juuri meistä on eniten apua asiakkaillemme ja työntekijöillemme.

 

Arvomme

Arvomme ovat meille tärkeitä. Ne ohjaavat tapaamme toimia ja
ratkaista työelämään liittyviä haasteita.

Lauma ensin

Kohtaa kollegasi sydämellä. Keskinäinen kunnioitus, porukan hyvinvointi ja sydämelliset kohtaamiset tekevät meistä Biisonin kokoisen työpaikan. Esimerkillä johtaminen ja kollegan puolesta heittäytyminen näkyvät arjessa välittämisenä ja parempana palveluna.

Biisonilla on vahva selkäranka

Vahva selkäranka kannattelee toimintaamme. Uskallamme puhua suumme puhtaaksi tärkeinä pitämistämme asioista ja myöntää jos mokaamme. Toimiva yhteistyö ja parhaat tekijät varmistetaan sillä, että tehdään niin kuin sovitaan ja kaikkia osapuolia kunnioitetaan tasapuolisesti. Haluamme olla luotettava ja ihmistemme näköinen kumppani asiakkaillemme.

Biisoni kulkee myrskyä päin

Ylös korkeuksiin käy matkamme kevein askelin.

Kumppanuus mitataan kuitenkin silloin, kun lunta tulee tupaan ja puhuri on kova. Seisomme työntekijöidemme ja asiakkaidemme vierellä satoi tai paistoi, emmekä työnnä päätä puskaan tiukassakaan paikassa. Onhan Biisoni eläinkuntamme ainut edustaja, joka kulkee aina myrskyä päin, koska niin myrsky on nopeammin ohi.

Isoksi eläimeksi olemme varsin ketterä

Tarjoamme asiakkaillemme toimivia ratkaisuita hyvin erilaisiin kasvuun liittyviin haasteisiin. Oli sitten kyse tekijöiden löytämisestä, työnhakijamarkkinoinnista tai henkilön soveltuvuuden arvioimisesta, niin yhdessä etsimme parhaan ratkaisun kuhunkin tilanteeseen. Kehitymme työntekijöidemme ja asiakkaidemme ehdoilla.

Olemme täällä sinua varten

Marcus Westermark

Liiketoimintajohtaja, Business & Technology

marcus.westermark@biisoni.fi
050 308 1021

Juha Orrenmaa

Liiketoimintajohtaja Teollisuus

juha.orrenmaa@biisoni.fi
040 529 4644

Matleena Murto

Aluejohtaja, Pohjanmaa

matleena.murto@biisoni.fi
050 306 2477