Visio

Haluamme olla laadukkain ja paras vaihtoehto teollisuuden ja toimihenkilöiden henkilöstötarpeissa asiakkaillemme. Tavoittelemme markkinajohtajuutta yhdistämällä asiantuntijoiden suorahaun ja rekrytoinnin parhaat puolet kustannustehokkaasti ja ketterästi. Tarjoamme joustavia ratkaisuja asiakkaillemme kaikissa henkilöstön resursointiin liittyvissä kysymyksissä ja tavoitteenamme on luoda pitkäaikaisia kumppanuussuhteita.

Lähellä asiakkaita ja työntekijöitä

Biisonin johto ja hallinnossa työskentelevät henkilöt sitoutuvat jokainen työskentelemään asiakasyrityksissämme kentällä vuosittain. Usein innostus ja mielenkiintoiset haasteet tempaavat mukaansa ja työpäiviä kentällä kertyy enemmänkin. Tämän lisäksi jatkuva yhteydenpito asiakkaisiin ja työntekijöihin sekä yhdessä tekeminen ovat liiketoimintamme kulmakiviä.

Biisoni työnantajana

Tavoitteemme on tarjota ammattilaisille työpaikka, joka on läpinäkyvä, ihmisläheinen sekä hyvin johdettu, unohtamatta hauskanpitoa. Uskomme ihmiskeskeisen työtavan ja henkilöstön hyvinvoinnin näkyvän asiakkaillemme ja työntekijöillemme, sekä luovan pitkäaikaisia ja luottamuksellisia asiakassuhteita. Hallinnossamme on pitkän linjan ammattilaisia asiakasvastaavina ja rekrytoijina, joten asiakkaan on helppo luottaa palvelumme laatuun. Haluamme varmistaa, että juuri meistä on eniten apua asiakkaillemme ja työntekijöillemme.

 

Olemme täällä sinua varten

Jasmine Nikkari

Myyntipäällikkö Business & Technology

jasmine.nikkari@biisoni.fi
050 4677 155

Johannes Nikkanen

Rekrytointijohtaja

johannes.nikkanen@biisoni.fi
040 5173 022

Juha Orrenmaa

Liiketoimintajohtaja Teollisuus

juha.orrenmaa@biisoni.fi
040 5294 644