Nurmijärven Sähkö etsi haastavaan markkinatilanteeseen riskitöntä ja joustavaa rekrytoinnin palvelua

”Palkkasimme Biisonin Try&Hire-palvelun kautta Nurmijärven Sähkölle asiakaspalvelijan helpottamaan painetta kasvavissa yhteydenotoissa. Markkinatilanteen vuoksi meillä ei palkkaushetkellä ollut tietoa työsuhteen kestosta, jonka vuoksi lähdimme pohtimaan yhdeksi ratkaisuksi henkilöstövuokrausta.

Biisoni esitti ratkaisuksi kuitenkin Try&Hire-palvelua, joka mahdollisti meille henkilön palkkaamisen vakituisella ja toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella – henkilöstövuokrauksen muilla eduilla täydennettynä. Työnantajavelvoitteiden ja henkilön ulkoistaminen Biisonille on tuonut meille joustavuutta haastavassa tilanteessa. Tiesimme lisäksi, että mikäli tarve tulevaisuudessa vakiintuu, voimme siirtää henkilön suoraan omille kirjoillemme. Olemme tämän myötä kokeneet palvelun riskittömäksi ja hyväksi vaihtoehdoksi, niin meidän kuin myös palkatun työntekijänkin puolesta. Palvelu ja Biisonin toiminta on ehdottomasti sellaista, jota voisin suositella muillekin yrityksille, jotka painivat vastaavanlaisissa haastavissa tilanteessa.”

Lauri Laine, Nurmijärven Sähkön toimitusjohtaja

Tietoa yrityksestä

Nurmijärven Sähkö on Nurmijärven kunnan omistama energiapalveluyritys, joka tarjoaa asiakkailleen sähköön ja kaukolämpöön liittyviä palveluja. Yritys on tunnettu paikallisuudestaan, vastuullisuudestaan sekä palvelevasta tavasta tehdä työtä.

Tietoa yhteistyöstä

  • Nurmijärven Sähkö käytti Biisonin Try&Hire-palvelua palkatakseen asiakaspalvelijan kasvavaan tarpeeseensa.
  • Nurmijärven Sähkö sai palvelusta helpotusta rekrytointiin epävakaassa markkinatilanteessa.
  • Biisoni hoiti rekrytoinnin lisäksi mm. työpaikkailmoituksen kirjoituksen, mainonnan sekä hakijoiden alkukarsinnan. Näiden avulla Nurmijärven Sähkö pystyi keskittymään ydintekemiseensä.
  • Sopimuksen jälkeen Biisoni on vastuussa henkilön työnantajavelvoitteista, kuten palkanmaksusta ja työterveyden järjestämisestä.
  • Yhteistyötä jatketaan uuden asiakaspalvelijan rekrytoinnin kanssa.

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai oletko etsimässä vaihtoehtoja ulkoistamispalveluille? Ota yhteyttä tai kysy palveluistamme lisää! Autamme sinut mielellämme eteenpäin.

Olemme täällä sinua varten