Hyppää sisältöön

Avaimet käteen palvelulla tuloksia rekrytointiin

Biisonin avaimet käteen -rekrytointipalvelu sisältää kaiken tarvitsemasi rekrytoinnin selättämiseksi. Rekrytointipalvelun avulla voit sanoa hyvästit yrityksesi kasvukivuille.

Älä maksa enää 6+ työkalusta

Rekrytointipalveluumme sisältyy työpaikkailmoituksen laatiminen sekä korostettu näkyvyys mm. duunitorin ja oikotien palveluissa. Tarvittaessa ostamme ilmoitukselle näkyvyyttä myös sosiaalisessa mediassa tai muissa mainosalustoissa.

Yhdistämme ilmoitteluun lisäksi suorahakua, jonka avulla tavoitamme aktiivisten hakijoiden lisäksi myös passiiviset työnhakijat. Biisonin omasta työnhakijapankista löytyy jo yli 25 000 työnhakijaa.

Läpikäymme tulleet hakemukset ja teemme hakijoista esivalinnan haastattelujen ja aloituspalaverin perusteella. Saat palvelun lopputulemana esiteltäväksi toiveisiisi sopivia hakijoita, joista teet itse valinnan. Me hoidamme loppujen hakijoiden kanssa viestimisen tai tarjoamme heille muuta työtä.

Ammattilaiset palveluksessasi

Biisonin ammattilaiset ovat tehneet rekrytointeja jo yli 10 000 toimeksiannon edestä. Loppuun hiottu ja joustava rekrytointiprosessimme takaa onnelliset asiakkaat ja tyytyväiset tekijät.

Biisoni - Laura Bergman

Jotta et ostaisi sikaa säkissä

Rekrytointi on aina investointi ja uuteen tuttavuuteen tutustuminen voi viedä aikaa. Tarjoamme kaikille rekrytoinneillemme tyytyväisyystakuun, jonka puolesta voit tutustua uuteen työntekijään pelkäämättä pahinta. Mikäli et ole valintaan tyytyväinen, me etsimme tilalle uuden tekijän.

0 /10

asiakastyytyväisyys

0 %

purki työsuhteen koeajalla

0 %

toimitusvarmuus

Mitä rekrytointi ulkoistettuna kustantaa?

Kerroinhinnoittelu

Tuntihinnoittelu

Mitä asiakkaamme kertovat meistä?

Olemme täällä sinua varten

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X