Kultajousi löysi avun markkinointitiimin rekrytointeihin Biisonin avaimet käteen -palvelusta

”Meille tuli tarve löytää useampi henkilö markkinoinnin tiimiimme. Itselläni ei ole aikaa hakemusten läpikäymiseen ja haastattelujen sopimiseen, joten halusin ulkoistaa rekrytointipalvelun. Halusin löytää meille kumppanin, jonka kautta saamme mahdollisimman helposti ja vaivattomasti tehokasta palvelua. Minulle on lisäksi tärkeää, että voin luottaa kumppaniin, jotta voin oikeasti keskittyä omiin tehtäviini ja esihenkilönä toimimiseen. Tämä edellyttää sitä, että kommunikaatio toimii ja kumppani toimii kuten on sovittu.

Biisonin avulla olemme saaneet rekrytoitua kaksi huipputekijää tiimiimme ja seuraavat rekrytoinnit ovat jo käynnissä. Biisonin rempseys, periksiantamattomuus ja can do -asenne vakuutti minut jo alkumetreillä. Pidän siitä, että Biisoni tuntee yrityksemme, joten yhteistyö on todella helppoa. Biisoni vastaa puolestani koko rekrytointiprosessista aina työpaikkailmoituksista haastatteluihin. Tämä on todella vapauttanut aikaani rekrytoinneista omien töideni tekoon. Saan prosessin lopputulemana haastateltavakseni parhaat hakijat, joista voin tehdä lopullisen valinnan.

Arvostan Biisonissa sitä, että he pitävät huolta siitä, että asiat tulevat hoidetuksi. Kiireisenä ihmisenä minulla voi välillä kestää vastata tai joku asia saattaa unohtua, mutta säännöllinen muistuttelu asioista luo itselleni luottamusta siitä, että pallo on heillä ja asia on todella hoidossa.”

Jenna Ruohola, Kultajousen markkinoinnin tiiminvetäjä

Tietoa yrityksestä

Kultajousi on Suomen suurin koruihin ja kelloihin keskittyvä vähittäiskauppaketju. Kultajousen myymäläketju kattaa koko Suomen aina suurimmista kaupungeista taajamiin asti. Kultajousi on perustettu vuonna 1967 ja juhli 50-vuotista taivalta vuonna 2017. Kultajouselle on tärkeää palvella asiakkaitaan luotettavasti ja asiantuntevasti.

Tietoa yhteistyöstä

  • Kultajousi on käyttänyt Biisonin rekrytointipalvelua, joka avulla Kultajousen tiimiin on rekrytoitu kaksi markkinoinnin osaajaa.
  • Yhteistyö jatkuu uusien rekrytointien myötä.
  • Kultajousi halusi ostaa avaimet käteen -palvelulla mahdollisimman kattavan rekrytointipalvelun, jonka avulla sai vapautettua omaa työaikaa rekrytoinneista työarjen pyörittämiseen.
  • Kultajousi arvosti sitä, että sai Biisonilta luotettavan ja tehokkaan rekrytointipalvelun, jolloin päästiin etenemään nopealla aikataululla ja tekemään päätökset työntekijävalinnoista.

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai oletko etsimässä vaihtoehtoja ulkoistamispalveluille? Ota yhteyttä tai kysy palveluistamme lisää! Autamme sinut mielellämme eteenpäin.

Olemme täällä sinua varten