Hyppää sisältöön

Henkilöstövuokraus Tampere

Henkilöstövuokraus on vaivaton ja riskitön tapa hankkia oikeat ja riittävät resurssit yrityksellesi Tamperee ja koko Pirkanmaan alueella. Hyödyntämällä henkilöstövuokrausta yrityksenne voi keskittyä eniten lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

Miksi valita Biisoni henkilöstövuokrauksen kumppaniksi Tampereella?

Olemme valmiita tekemään biisonin tarmolla töitä toimeksiantosi eteen ja raportoimme säännöllisesti toimeksiannon etenemisestä, jotta sinä voit keskittyä täysillä työhösi. Asiakkaamme arvostavat aktiivista yhteydenpitoamme sekä laajaa toimialaosaamistamme. 9/10 asiakastyytyväisyys on osoitus onnistuneesta yhteistyöstä ja laadukkaasta työvoimasta.

Tyytyväiset tekijät mahdollistavat meille tyytyväiset asiakkaat. Erilaisilla tyky-toiminnoilla, jatkuvalla yhteydenpidolla ja palkitsemismalleilla olemme saavuttaneet toimialan kärkipään työntekijätyytyväisyyden 9/10. Lukema kertoo myös siitä, että työntekijämme aidosti viihtyvät asiakkaillamme erilaisissa työtehtävissä.

Panostamme aktiiviseen hakijaviestintään ja empaattiseen, sujuvaan rekrytointiin. Työnhakijoilta (valitut ja ei valitut) saatu huippuluokan NPS on merkki onnistuneesta työstä ja sitoudumme jatkuvasti kehittämään hakijakokemustamme paremmaksi. Erinomainen hakijakokemus auttaa houkuttelemaan parhaimpia kandidaatteja ja huolehtii asiakkaidemme työnantajamielikuvasta.

Siinä tuli yksi arvoistamme. Uskomme, että onnistuneen yhteistyön ytimessä on luottamus ja kommunikointi. Lähdemme edistämään ainoastaan toimeksiantoja mihin itse uskomme, emmekä lupaa liikoja.

Meille paikallisten yritysten ja työmarkkinan tunteminen on tärkeää. Paikallisten toimistojemme kautta pystymme palvelemaan kunkin alueen yrittäjiä parhaiten ja meillä on laajat osaajaverkostot kaikilla toimialueillamme. Palvelemme asiakkaitamme jo yli seitsemällä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Vaasassa, Ylivieskassa ja Oulussa.

Teemme kaiken tämän puolestasi:

Huoli pois, kiireellisessä tarpeessa mukautamme prosessiamme vastaamaan aikatauluanne.

Henkilön rekrytointi:

 • Työpaikkailmoituksen kirjoittaminen
 • Suorahaku mahdollisuuksien mukaan (Linkedin + Biisonin tietokanta)
 • Maksettu mainonta ja kattava näkyvyys Biisonin kanavissa
 • Kandidaattien haastattelu ja seulonta
 • Aktiivinen työnhakijaviestintä
 • Viikkotason raportointi toimeksiannon etenemisestä
 • Suosittelijoiden tarkistaminen
 • Parhaimpien hakijoiden esittely

Työsuhteen hallinnointi:

 • Palkanmaksu ja tuntiraportointi
 • Työterveys ja vakuutukset
 • Työsuhdeasioiden hallinta, mahdolliset muutosneuvottelut ja korvaavan työntekijän hakeminen
 • HR-asiantuntijan tuki asiakkaalle ja työntekijälle

Helpotusta ja kustannussäästöjä henkilöstötarpeisiin

Henkilöstövuokraus sopii niin tilapäisen kuin jatkuvankin työtarpeen täyttämiseen. Määräaikaiset tarpeet, vanhempainvapaat sekä äkilliset muutokset henkilöstössä ovat meille arkipäivää. Tarpeen vakiintuessa sopimus voidaan muuttaa toistaiseksi voimassa olevaksi Biisonin kautta, tai voit halutessasi rekrytoida tekijän yrityksesi omille kirjoille. Henkilöstövuokrauksen avulla saavutat kustannussäästöjä, kun hoidamme henkilöstön rekrytoinnin sekä työnantajavelvoitteet puolestasi. 

Tyytyväistä työvoimaa

Jokainen meistä haluaa tuntea itsensä arvostetuksi. Me Biisonilla uskomme siihen, että tyytyväiset työntekijät ovat investointi, joka kannattaa. Sen puolesta puhuvat myös mitatusti tyytyväiset ammattilaisemme. Vuosien varrella olemme oppineet, että henkilöstön motivaatiolla ja tyytyväisyydellä on valtavat vaikutukset tuottavuuteen, joten meille on sydämen asia löytää parhaat kandidaatit asiakkaillemme työtunteja säästämättä.

Työvoimaa yrityksesi ehdoilla

Me Biisonilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen Tampereen alueella jo yli 17 vuoden kokemuksella. Löydämme tarvitsemat ammattilaiset tarpeeseesi usealta eri toimialalta.

Biisonin rekrytointiprosessi

Näin viemme rekrytoinnin onnistuneesti maaliin

Olemme täällä sinua varten

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X