Hyppää sisältöön

Henkilöstövuokraus Oulu

Henkilöstövuokraus tarjoaa helpon ja riskittömän tavan varmistaa oikeiden ja riittävien resurssien saanti yrityksellesi Oulussa ja koko Pohjois-Pohjanmaan alueella. Käyttämällä hyväksi henkilöstövuokrausta, yrityksenne voi keskittyä enemmän lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

Miksi valita Biisoni henkilöstövuokrauksen kumppaniksi Ouluun?

Olemme valmiita tekemään biisonin tarmolla töitä toimeksiantosi eteen ja raportoimme säännöllisesti toimeksiannon etenemisestä, jotta sinä voit keskittyä täysillä työhösi. Asiakkaamme arvostavat aktiivista yhteydenpitoamme sekä laajaa toimialaosaamistamme. 9/10 asiakastyytyväisyys on osoitus onnistuneesta yhteistyöstä ja laadukkaasta työvoimasta.

Tyytyväiset tekijät mahdollistavat meille tyytyväiset asiakkaat. Erilaisilla tyky-toiminnoilla, jatkuvalla yhteydenpidolla ja palkitsemismalleilla olemme saavuttaneet toimialan kärkipään työntekijätyytyväisyyden 9/10. Lukema kertoo myös siitä, että työntekijämme aidosti viihtyvät asiakkaillamme erilaisissa työtehtävissä.

Panostamme aktiiviseen hakijaviestintään ja empaattiseen, sujuvaan rekrytointiin. Työnhakijoilta (valitut ja ei valitut) saatu huippuluokan NPS on merkki onnistuneesta työstä ja sitoudumme jatkuvasti kehittämään hakijakokemustamme paremmaksi. Erinomainen hakijakokemus auttaa houkuttelemaan parhaimpia kandidaatteja ja huolehtii asiakkaidemme työnantajamielikuvasta.

Siinä tuli yksi arvoistamme. Uskomme, että onnistuneen yhteistyön ytimessä on luottamus ja kommunikointi. Lähdemme edistämään ainoastaan toimeksiantoja mihin itse uskomme, emmekä lupaa liikoja.

Meille paikallisten yritysten ja työmarkkinan tunteminen on tärkeää. Paikallisten toimistojemme kautta pystymme palvelemaan kunkin alueen yrittäjiä parhaiten ja meillä on laajat osaajaverkostot kaikilla toimialueillamme. Palvelemme asiakkaitamme jo yli seitsemällä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Vaasassa, Ylivieskassa ja Oulussa.

Teemme kaiken tämän puolestasi:

Kiireellisessä tapauksessa pystymme mukauttamaan prosessimme vastaamaan aikatauluanne.

Henkilön rekrytointi:

 • Työpaikkailmoituksen kirjoittaminen
 • Suorahaku mahdollisuuksien mukaan (Linkedin + Biisonin tietokanta)
 • Maksettu mainonta ja kattava näkyvyys Biisonin kanavissa
 • Kandidaattien haastattelu ja seulonta
 • Aktiivinen työnhakijaviestintä
 • Viikkotason raportointi toimeksiannon etenemisestä
 • Suosittelijoiden tarkistaminen
 • Parhaimpien hakijoiden esittely

Työsuhteen hallinnointi:

 • Palkanmaksu ja tuntiraportointi
 • Työterveys ja vakuutukset
 • Työsuhdeasioiden hallinta, mahdolliset muutosneuvottelut ja korvaavan työntekijän hakeminen
 • HR-asiantuntijan tuki asiakkaalle ja työntekijälle

Helpotusta ja kustannussäästöjä henkilöstötarpeiden hallintaan

Henkilöstövuokraus on joustava ratkaisu sekä tilapäisen että jatkuvan työvoimatarpeen täyttämiseen. Meillä on laaja kokemus määräaikaisista tarpeista, vanhempainvapaista ja yllättävistä muutoksista henkilöstössä. Kun tarve jatkuu, voimme muuttaa sopimuksen pysyväksi joko Biisonin kautta tai auttaa sinua rekrytoimaan työntekijän suoraan yritykseesi. Henkilöstövuokrauksen avulla voitte saavuttaa kustannussäästöjä, sillä me hoidamme henkilöstön rekrytoinnin ja työnantajavelvoitteet puolestasi.

Työvoiman tyytyväisyys

Jokainen meistä haluaa tuntea itsensä arvostetuksi. Biisonilla uskomme vahvasti siihen, että tyytyväiset työntekijät ovat investointi, joka kannattaa. Tämän tueksi puhuvat myös mitatusti tyytyväiset ammattilaisemme. Vuosien mittaan olemme oppineet, että henkilöstön motivaatiolla ja tyytyväisyydellä on valtava vaikutus tuottavuuteen. Siksi on meille sydämen asia löytää parhaat kandidaatit asiakkaillemme tinkimättä työtuntien määrästä.

Työvoimaa Oulussa

Me Biisonilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen Oulun alueella jo yli 17 vuoden kokemuksella. Löydämme tarvitsemat ammattilaiset tarpeeseesi usealta eri toimialalta.

Biisonin rekrytointiprosessi

Näin viemme rekrytoinnin onnistuneesti maaliin

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X