Hyppää sisältöön

Henkilöstövuokraus Helsinki

Henkilöstövuokraus tarjoaa vaivattoman ja riskittömän tavan varmistaa oikeiden ja tarvittavien resurssien saatavuus yrityksellesi Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Hyödyntämällä henkilöstövuokrausta voitte keskittyä yrityksessänne eniten lisäarvoa tuottaviin tehtäviin.

Miksi valita Biisoni henkilöstövuokrauksen kumppaniksi Helsingissä?

Olemme valmiita tekemään biisonin tarmolla töitä toimeksiantosi eteen ja raportoimme säännöllisesti toimeksiannon etenemisestä, jotta sinä voit keskittyä täysillä työhösi. Asiakkaamme arvostavat aktiivista yhteydenpitoamme sekä laajaa toimialaosaamistamme. 9/10 asiakastyytyväisyys on osoitus onnistuneesta yhteistyöstä ja laadukkaasta työvoimasta.

Tyytyväiset tekijät mahdollistavat meille tyytyväiset asiakkaat. Erilaisilla tyky-toiminnoilla, jatkuvalla yhteydenpidolla ja palkitsemismalleilla olemme saavuttaneet toimialan kärkipään työntekijätyytyväisyyden 9/10. Lukema kertoo myös siitä, että työntekijämme aidosti viihtyvät asiakkaillamme erilaisissa työtehtävissä.

Panostamme aktiiviseen hakijaviestintään ja empaattiseen, sujuvaan rekrytointiin. Työnhakijoilta (valitut ja ei valitut) saatu huippuluokan NPS on merkki onnistuneesta työstä ja sitoudumme jatkuvasti kehittämään hakijakokemustamme paremmaksi. Erinomainen hakijakokemus auttaa houkuttelemaan parhaimpia kandidaatteja ja huolehtii asiakkaidemme työnantajamielikuvasta.

Siinä tuli yksi arvoistamme. Uskomme, että onnistuneen yhteistyön ytimessä on luottamus ja kommunikointi. Lähdemme edistämään ainoastaan toimeksiantoja mihin itse uskomme, emmekä lupaa liikoja.

Meille paikallisten yritysten ja työmarkkinan tunteminen on tärkeää. Paikallisten toimistojemme kautta pystymme palvelemaan kunkin alueen yrittäjiä parhaiten ja meillä on laajat osaajaverkostot kaikilla toimialueillamme. Palvelemme asiakkaitamme jo yli seitsemällä paikkakunnalla: Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Seinäjoella, Vaasassa, Ylivieskassa ja Oulussa.

Teemme kaiken tämän puolestasi:

Ei hätää, kiireellisessä tapauksessa, voimme säätää prosessimme vastaamaan aikatauluanne.

Henkilön rekrytointi:

 • Työpaikkailmoituksen kirjoittaminen
 • Suorahaku mahdollisuuksien mukaan (Linkedin + Biisonin tietokanta)
 • Maksettu mainonta ja kattava näkyvyys Biisonin kanavissa
 • Kandidaattien haastattelu ja seulonta
 • Aktiivinen työnhakijaviestintä
 • Viikkotason raportointi toimeksiannon etenemisestä
 • Suosittelijoiden tarkistaminen
 • Parhaimpien hakijoiden esittely

Työsuhteen hallinnointi:

 • Palkanmaksu ja tuntiraportointi
 • Työterveys ja vakuutukset
 • Työsuhdeasioiden hallinta, mahdolliset muutosneuvottelut ja korvaavan työntekijän hakeminen
 • HR-asiantuntijan tuki asiakkaalle ja työntekijälle

Henkilöstövuokraus on tehokas tapa helpottaa henkilöstötarpeita

Henkilöstövuokraus on monipuolinen ratkaisu sekä tilapäisiin että jatkuviin työvoimatarpeisiin. Me hoidamme niin määräaikaiset tarpeet, vanhempainvapaat kuin yllättävätkin muutokset henkilöstössä. Jos tarve jatkuu, voimme muuttaa sopimuksen pysyväksi Biisonin kautta tai auttaa sinua rekrytoimaan työntekijän suoraan yritykseesi. Henkilöstövuokraus tuo myös kustannussäästöjä, koska vastaamme henkilöstön rekrytoinnista ja työnantajavelvoitteista puolestasi.

Tyytyväiset työntekijät

Jokainen meistä haluaa tuntea itsensä arvostetuksi. Biisonilla uskomme vahvasti siihen, että tyytyväiset työntekijät ovat pitkäaikainen investointi, joka tuottaa tulosta. Tämän todistavat myös mitatusti tyytyväiset ammattilaisemme. Olemme oppineet vuosien varrella, että henkilöstön motivaatiolla ja tyytyväisyydellä on valtava vaikutus tuottavuuteen. Siksi pyrimme aina löytämään parhaat kandidaatit asiakkaillemme, työtunneista tinkimättä.

Työvoimaa Helsingistä

Me Biisonilla olemme erikoistuneet henkilöstövuokraukseen Helsingin alueella jo yli 17 vuoden kokemuksella. Löydämme tarvitsemat ammattilaiset tarpeeseesi usealta eri toimialalta.

Biisonin rekrytointiprosessi

Näin viemme rekrytoinnin onnistuneesti maaliin

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X