Sadex arvostaa rekrytoinnissa helppoutta ja välittämistä

”Olemme vuosikausia rekrytoineet henkilöitä itse ja alussa se olikin suhteellisen helppoa. Mitä enemmän yrityksemme on kasvanut ja henkilöstöä on tarvittu lisää, sen haastavammaksi rekrytointi on käynyt. Myyjien rekrytointi tänä aikana on ollut erityisen haastavaa, sillä hakijoilla on paljon paikkoja mistä valita. 

Biisonin kanssa tehty yhteistyö on ollut hedelmällistä, sillä pidimme aloituspalaverin, jossa kerroimme millaista henkilöä etsimme. Tämän jälkeen olemme vain odottaneet, että Biisoni esittelee meille sopivat henkilöt ja me teemme päätöksen. Olemme olleet positiivisesti yllättyneitä, paljonko hyviä hakemuksia Biisoni on meille tuonut ja kuinka hyvin he ovat onnistuneet kertomaan myös kandeille mihin he ovat hakeneet. Hakijoilla on ollut oikeanlainen kuva haettavasta työstä ja yrityksestä, joka on osaltaan vähentänyt virherekrytointien riskiä. Biisonin toiminnassa kiteytyy välittäminen isolla V:llä, kun yrityksen intresseissä ovat sekä työnantajasta että työnhakijasta välittäminen.”

Ville Kukkonen, Sadexin asennettuna-palveluiden myyntijohtaja

”Arvostan suuresti sitä, että meitä pidettiin rekrytoinnin aikana ajan tasalla siitä, mitä rekrytoinnissa tapahtuu. Vuorovaikutus kumpaankin suuntaan oli hyvin tiivistä, jolloin itse pystyi keskittymään omaan työhön tietäen, että rekrytoinnin eteen tehdään asioita. Alkukarsinnan hoitaminen ja työnhakijoiden hakuprosessin ylläpitäminen kuormittaa yritystä. Ulkoistamalla palvelun olen itse pystynyt helpottamaan omaa työtäni ja ajan käyttöäni kohti tuottavampaa työtä.”

Arto Kurtti, Sadexin liiketoimintajohtaja

Tietoa Yrityksestä

Sadex on sadevesijärjestelmiin ja erilaisiin kattoturvallisuustuotteisiin erikoistunut yritys. Kotimaisen yrityksen toiminnan keskiössä ovat tuotteiden kehitys, myynti ja asennuspalvelut. Sadex toimii valtakunnallisesti ja heiltä löytyy 10 toimipistettä ympäri Suomen.

”Yhteistyömme Sadexin kanssa lähti käyntiin nopealla aikataululla. Ville vakuuttui selkeästä hakuprosessista ja toimintamallistamme, joten lähdimme pilotoimaan yhteistyötä myyntiedustajan rekrytoinnilla. Avoin kommunikointi haettavan henkilön profiilista antoi selkeän kuvan tarpeesta, johon onnistuneesti pystyimme vastaamaan. Hyvä ja mutkaton yhteistyö on kantanut hedelmää ja olemme rekrytoineet myös toisen myyntiedustajan sekä myyntipäällikön.”

Terhi Paarnio, Biisonin myyntipäällikkö

Tietoa projektista:

  • Sadex käytti Biisonin ulkoistettua rekrytointipalvelua, jolla yritys voi rekrytoida henkilön suoraan omille listoilleen.
  • Asiakkaalle on yhteistyön aikana etsitty kaksi myyntiedustajaa sekä myyntipäällikkö.
  • Asiakas valitsi ulkoisen rekrytoinnin, jotta voisi säästää omaa aikaansa muuhun työhön.
  • Rekrytoinnit saatiin onnistuneesti maaliin huolellisella profiloinnilla

Olemme täällä sinua varten