Rotator arvostaa ulkoistetun rekrytoinnin tuomia säästöjä

”Olemme tehneet Biisonin kanssa yhteistyötä jo useamman rekrytoinnin osalta. Yhteistyö on selkeää, sillä meidän ei tarvitse itse etsiä hakijoita tai käyttää rahaa kalliisiin mainoksiin, vaan saamme avun tähän suoraan Biisonilta. Saamme Biisonilta valmiiksi listan potentiaalisista hakijoista, joita voimme lähteä haastattelemaan. Tämä helpottaa omaa työtämme, kun voimme käyttää oman työaikamme siihen, missä me puolestaan olemme parhaita. Arvostan itse palvelussa lisäksi hyvää kommunikaatiota. Vaikka rekrytointi on ulkoistettu, tiedän silti, missä vaiheessa rekrytointia mennään ja mitä sen eteen on tehty. Tämä luo luottavaisen tunteen ja turvaa siihen, että voin todella keskittyä tänä aikana johonkin muuhun.”

Elina Valtatie, Rotatorin HR-asiantuntija

Tietoa yrityksestä

Rotator on erikoistunut maanrakennus- ja maantiivistyskoneiden, trukkien, kurottajien, nostimien, nostureiden, dumpperien, iskuvasaroiden ja purkutyökalujen sekä kompaktien murskaus- ja seulontalaitosten myymiseen ja huoltamiseen. Toiminnan ytimessä on ylläpitää asiakkaiden koneiden toimivuus ja siten varmistaa koneiden käyttö.

”Olemme rekrytoineet Rotatorille useampia eri työntekijöitä (asentajia sekä toimihenkilöitä). Ymmärrämme Rotatorin olevan yksi toimialansa markkinajohtajista ja heille on tärkeää näyttäytyä omana itsenään rekrytointikumppanin kautta, jotta potentiaaliset työnhakijat hakisivat töihin nyt sekä jatkossakin. Onnistuneen yhteistyömme avulla olemme vapauttaneet rekrytoivien esihenkilöiden sekä HR-asiantuntijan aikaa rekrytoinneista. Näin he ovat pystyneet keskittämään omaa aikaansa muihin työtehtäviin esimerkiksi työpaikkailmoitusten, työhaastatteluiden sekä suosittelijoiden varmistusten sijaan. 

Tavoitteenamme on aina ymmärtää asiakkaamme rekrytointitarve, toimittaa mitä olemme luvanneet sekä tehdä uuden työntekijän rekrytoiminen mahdollisimman helpoksi. Yhteistyömme on ollut erinomaista, koska ymmärrämme heidän toimialaansa rekrytointien näkökulmasta ja meillä on vahva luottamussuhde onnistuneiden rekrytointien myötä.”

Marcus Westermark, Biisonin liiketoimintajohtaja

Tietoa yhteistyöstä

  • Biisonin ja Rotatorin yhteistyö on alkanut vuonna 2020 ja tänä aikana on rekrytoitu henkilöitä kahdeksaan eri rooliin. Yhteistyön aikana on rekrytoitu henkilöitä sekä toimihenkilö- että työntekijäpuolelle.
  • Rotator on hyödyntänyt Biisonin suorarekrytointia. Palvelun avulla henkilö palkkautuu suoraan yrityksen listoille.
  • Rotator on säästänyt rekrytoinnin ulkoistamisella sekä aikaa että rahaa. Ulkoistamisen avulla Biisoni hoitaa rekrytoinnin alkupäätä, jonka seurauksena Rotator saa valmiiksi valittuja hakijoita haastattelua varten.
  • Biisoni on onnistunut löytämään Rotatorille hakijoita myös haastavampiin tehtäviin.

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai oletko etsimässä vaihtoehtoja ulkoistamispalveluille? Ota yhteyttä tai kysy palveluistamme lisää! Autamme sinut mielellämme eteenpäin.

Olemme täällä sinua varten