Plugit löysi osaajapulaan helpotusta IT-haun avulla

”Toimimme alalla, jossa osaajista on valtava pula. Osaavia työntekijöitä on hankala löytää ja näiden etsimiseen joutuu käyttämään paljon resursseja. Työntekijät ovat kuitenkin meille oleellisia ja tärkeitä kasvun kannalta, jonka vuoksi tarvitsimme osaavan kumppanin helpottamaan rekrytoinnin haasteita. Marcus tiimeineen on kyllä näyttänyt prosessissa osaamisensa. Rekrytointiprosessissa lähetetyt raportit paljastavat sen, että toimeksiantomme eteen on tehty hurjasti työtä. Meidät pidettiin hyvin informoituna koko prosessin ajan.  Olemme erittäin tyytyväisiä palkattuun henkilöön, jonka takia olemme myös jatkaneet yhteistyötä.”

Jan Walldén, Plugitin Business Director

Tietoa yrityksestä

Plugit tarjoaa sähköautojen latausratkaisuja kymmenen vuoden kokemuksella. Plugitin toiminta perustuu palvelulle, jossa asiakkaille tarjotaan yksilöllisiä ratkaisuja latausjärjestelmän suunnittelusta auton lataukseen asti.

”Esittelimme Plugitille rekrytointiprosessimme ja lähdimme joustavasti muokkaamaan sitä siten, että se vastasi asiakkaan ja IT-alan hakijoiden tarpeita. Haastateltavat esiteltiin yritykselle nopealla aikataululla ja mikäli hakija ei ollut sopiva, myös hänelle kerrottiin tästä viipymättä. Tällöin emme tuhlanneet kenenkään aikaa.”

Marcus Westermark, Biisonin liiketoimintajohtaja

Tietoa yhteistyöstä

  • Plugit käytti Biisonin toimihenkilöiden henkilöstövuokrauspalvelua, jonka avulla osaajia vuokrataan Biisonin kautta.
  • Projektin aikana asiakkaalle etsittiin IT-osaaja. Projektia on myöhemmin jatkettu myös uusilla rekrytoinneilla.
  • Asiakas valitsi palvelun, jotta voisi varmistaa rekrytoinnin onnistumisen ilman omien resurssien tuhlaamista.
  • Rekrytointi toteutettiin joustavalla rekrytointiprosessilla, jotta se vastaisi hakijoiden tarpeita.

Olemme täällä sinua varten