Gebwell sai Biisonilta tukea uudella alueella rekrytointiin

”Toimintojemme laajentuessa olemme hakeneet tänä vuonna uusia osaajia alueelta, jolla meillä ei ole omia olemassa olevia verkostoja. Koimme että tässä tilanteessa hyvän rekrytointikumppanin avulla saisimme tavoitettua oikeat osaajat parhaiten ja saisimme vietyä prosessin läpi ketterästi ja kustannustehokkaasti. Biisonin avoimuus ja rohkea asenne vakuutti meidät jo alkumetreillä ja ensimmäisten rekrytointien jälkeen myös tulokset ovat puhuneet puolestaan.

Biisoni hoitaa puolestamme koko rekrytoinnin alkuvaiheet aina työpaikkailmoituksen kirjoittamisesta hakemusten läpikäyntiin ja esittelyyn. Tämä on ollut tehokas keino toimia, sillä vieraalla alueella meillä itsellämme olisi mennyt turhan paljon aikaa oikeiden hakijoiden etsimiseen. Biisonilta löytyvät valmiit verkostot ja keinot etsiä hakijoita, joten olemme saaneet tarvitsemamme tekijät tätä kautta nopeammin töihin. Lisäksi hakijat ovat antaneet koko prosessista hyvää palautetta ja heistä on pidetty hyvää huolta työnantajabrändimme mukaisesti. Yhteistyö on muutenkin ollut proaktiivista ja läpinäkyvää, jolloin olen voinut rauhassa keskittyä muuhun tuottavaan työhön. Rekrytointi on ollut helppo ulkoistaa ja Biisonin kanssa yhteistyö on ollut vielä tuottavaa ja mukavaakin. On ollut mielettömän hienoa huomata, miten nopeasti omasta rekrytointitiimistä on muodostunut luottokumppani, oma etätiimi, joka osaa ajatella ja toimia kuin he olisivat osa meidän organisaatiotamme. Suosittelen!”

Iida Kutvonen, Gebwellin henkilöstöpäällikkö

Tietoa yrityksestä

Maailmaa ei muuteta yksin. Eikä puheilla. Puhtaampi tulevaisuus syntyy teoilla, jotka tehdään yhdessä. Ratkaisu kerrallaan. Gebwell on erikoistunut ympäristöystävällisiin ja energiatehokkaisiin kiinteistöjen lämmitys- ja jäähdytysratkaisuihin. Gebwellin tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Leppävirralla.

Tietoa yhteistyöstä

  • Gebwell on hyödyntänyt Biisonin suorarekrytointipalvelua.
  • Yhteistyön aikana on rekrytoitu toimihenkilöitä sekä työntekijöitä.
  • Gebwell on saanut isoimman tuen rekrytointiin Biisonin suorahausta, työnhakijaverkostoista ja rekrytointikanavien hyödyntämisestä.

Olemme täällä sinua varten