Kasvu mahdollistaa investoinnit parempaan rekrytointiin

Biisonin kaksi viimeistä vuotta on ollut voimakkaan kasvun aikaa. Tässä kirjoituksessa haluan jakaa teille kasvumme taustoja ja ajatuksiamme mitä meillä liittyy siihen, kun yhtiö kasvaa ja kehittyy.

Ensin vähän luvuista

Viimeisen kahden vuoden tavoitteemme oli tuplata liikevaihtomme 10 miljoonasta 20 miljoonan tasolle. Saavutimme asetetun tavoitteen ja napakka 114% kasvu siivitti meidät vuoden 2022 osalta lukemaan 22,6m€. Kasvumme on jatkunut voimakkaana myös tänä vuonna.

Olemme kiitollisia asiakkaillemme, jotka ovat ostaneet työntekijäläheisen tapamme toimia ja Biisonilaumalle, joka on onnistunut haastavasta markkinasta huolimatta ratkomaan asiakkaidemme resursointihaasteita kovalla onnistumisprosentilla. Onnistumiset ja tyytyväiset asiakkaat ovat poikineet meille lisää bisnestä ja sitä kautta lisää onnistumisia.

Mitä kasvu tarkoittaa asiakkaiden ja työntekijöiden kannalta?

Biisonin tapauksessa kasvu tarkoittaa parempaa hakijakokemusta, laadukkaampaa työvoimaa ja tehokkaampaa rekrytointia.

Kasvun myötä pystymme investoimaan yhä enemmän toimiviin rekrytointikanaviin, suorahakutyökaluihin ja varmistamaan että meillä on rekrytoinnissa ja asiakasrajapinnassa riittävästi ihmisiä palvelemassa asiakkaitamme ja työntekijöitämme korkeimmalla mahdollisella tasolla. Tällä hetkellä toimeksiannoistamme yli 95% saadaan täytettyä ja vain 2% päättyy koeaikapurkuun.

Kasvun myötä olemme myös pystyneet keskittymään hakijakokemuksen kehittämiseen ja alkuvuodesta rekrytointimme saavutti työnhakijoiltamme ennätys NPS tasot 73. Hyvä hakijakokemus takaa sen, että edustamastamme asiakasyrityksestä jää hakijalle hyvä kuva, jolloin ammattilaisten houkutteleminen on helpompaa.

Lupauksemme teille

Sitoudumme siihen, että kasvumme tapahtuu laadusta, kulttuurista ja arvoistamme tinkimättä. Teemme sen minkä lupaamme ja uskallamme sanoa ääneen, jos mokaamme. Avoimuudella ja rehdillä otteella jatkamme asiakkaidemme ja työntekijöidemme palvelemista myös jatkossa ja muistamme nauttia yhteisestä matkastamme.

Hyvää kevättä ja antoisaa kasvukautta kaikille!

Olemme täällä sinua varten