Headhunting tuo tuloksia rekrytointiin

Headhunting on rekrytointimenetelmä, jossa Biisonin rekrytoijat etsivät jo työssä olevia henkilöitä osaksi rekrytointiprosessiasi. Headhuntingin (suom. suorahaku) avulla yhdistämme aktiivisten työnhakijoiden joukkoon myös passiivisia työnhakijoita ja siten varmistamme sopivimpien henkilöiden löytymisen. Rekrytointipalveluumme kuuluu suorahakua, mikäli se on haettavan työtehtävän kriteerien puolesta mahdollista. 

Headhunting yhdistää passiiviset hakijat työnhakuun

Suorahaun avulla pystymme laajentamaan työnhakijoiden määrää ja laatua. Kokemuksemme perusteella suorahaku toimii hyvin eri toimialoilla ja antaa mahdollisuuden tunnistaa potentiaaliset huippuosaajat ja löytää yrityksen kulttuuriin sopivimmat henkilöt.

Me Biisonilla ymmärrämme, että jokainen organisaatio on ainutlaatuinen, ja niin ovat myös sen rekrytointitarpeet. Teemme yksilöllisen suunnitelman, joka kohdistetaan nimenomaan organisaatiosi tarpeisiin, etsien juuri niitä osaajia, jotka ovat yrityksellesi sopivia.

Headhunting perustuu verkostojen laatuun

Headhunting ja suorahaku ovat taustaltaan potentiaalisten henkilöiden houkuttelua osaksi tiettyä rekrytointiprosessia. Henkilöiden löytäminen perustuu täysin rekrytoinnissa käytettäviin verkostoihin ja siten osaajien tavoittamiseen. Me Biisonilla omaamme laajat verkostot ja vahvat yhteydet eri toimialoille. Tämä mahdollistaa sen, että tavoitamme huippuosaajia, jotka saattavat olla muuten tavoittamattomissa. Biisonin kautta organisaatiosi saa mahdollisuuden olla yhteydessä niihin, joita se ei ehkä muuten tavoittaisi.

Gebwell on hyödyntänyt Biisonin rekrytointipalvelua toimihenkilöiden ja työntekijöiden rekrytointiin. Suorahaun ja verkostojen avulla työntekijät saatiin nopealla aikataululla töihin. Tutustu yhteistyöhön täällä.

Suorahaku ei ole pelkkä työkalu tai liiketoimintaprosessi, vaan siinä korostuu lisäksi aito vuorovaikutus ihmisten välillä. Lähestymme henkilöitä aina välittävällä ja henkilökohtaisella otteella, ja rakennamme heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien luottamusta ehdokkaisiin syventäen sitä koko prosessin ajan. Tällä tavoin pääsemme sekä herättämään että kasvattamaan henkilön kiinnostusta ja motivaatiota haettavaa tehtävää ja organisaatiotasi kohtaan. 

Miksi valita Biisoni rekrytointikumppaniksi?

Biisonilla koko yrityksemme intresseissä on etsiä ja tarjota yrityksellesi parhaat työntekijät. Me uskomme, että tyytyväiset työntekijät luovat tyytyväisiä yrityksiä, jonka vuoksi haluamme panostaa erityisesti välittävään palveluun ja hyvään hakijaviestintään.

Panostamme jatkuvasti rekrytoinnin sujuvuuteen ja haluamme tehdä työmme läpinäkyvästi, jotta sinä voit täysillä luottaa siihen, että toimeksiantosi on hyvissä käsissä. Työntekijämme ja asiakkaamme ovat antaneet meille arvosanaksi 9/10, joka edustaa alan kirkkainta tähteä.

Olemme täällä sinua varten