Vuokratyö mahdollisti unelmatyön markkinoinnin parissa

Ida oli etsimässä opintojen ohelle työtä, jolla voisi kerryttää kokemustaan tulevaisuutta varten. Elämä kuitenkin heitti kärrynpyörän, kun Biisoni astui kuvioihin ja avasi Idalle oven täysin tuntemattomassa yrityksessä. Tässä on Idan uratarina.

”Hain alun perin Biisonille muutamaan eri tehtävään, mutta jo parin päivän päästä minulle soitettiin ja tarjottiin tehtävää aivan toisesta, minulle tuntemattomasta yrityksestä. Pääsin tähän tehtävään haastatteluun ja jo samana päivänä sain kuulla, että saisin paikan!”

Kului muutama kuukausi ja määräaikainen sairaslomatuuraajan tehtävä vaihtui unelmatyöhön markkinoinnin parissa.

”Olin siis alun perin tässä yrityksessä töissä sairaslomatuuraajana. Hommia oli paljon ja lopulta yrityksessä aukesi paikka markkinoinnin parissa. Kouluaikana olin opiskellut vain muutaman markkinoinnin kurssin, joten emmin todella paljon tehtävään hakiessani. Sain kuitenkin ympäriltäni paljon rohkaisua siitä, että tähän kannattaa hakea. Vasta näin jälkeenpäin ymmärsin, että tämän parissa haluan tehdä töitä tulevaisuudessakin ja, että tämä on todellinen unelmatyöni.”

Vuokratyön avulla Ida sai jalan oven väliin ja pääsi näyttämään osaamisensa.

”Olen loputtomasti kiitollinen Biisonille siitä, että he näkivät minussa jotain, mitä en itse nähnyt ja suosittelivat minulle paikkaa, jota en olisi ikinä hakenut ilman Biisonin apua. Vuokratyön avulla sain jalan oven väliin yrityksessä ja pääsin jatkamaan siitä eteenpäin yrityksen kirjoille. Uskon, että en olisi tullut valituksi tehtävään, mikäli olisin hakenut tähän ulkopuolisena hakijana. Pääsin vuokratyön avulla näyttämään osaamiseni ja minut tunnettiin jo tekijänä. Suosittelen vuokratyötä siis kyllä ihan jokaiselle. Biisonin kautta saatu apu on myös ollut korvaamatonta työsuhteen aikana.”

Onko sinulla uusi työpaikka kiikarissa tai haluaisit vaihtaa kokonaan alaa? Katso Biisonin avoimet työpaikat ja hae meille mukaan!

Kaipaatko uutta suuntaa urallesi?

Olemme täällä sinua varten