Hyppää sisältöön

Lokakuun tarjous: DiSC-henkilöarviointi kaupan päälle!

Tarjoamme lokakuun aikana käynnistyviin toimihenkilöiden rekrytointeihin* DiSC-henkilöarvioinnin kaupan päälle.

Henkilöarvioinnilla parempia tuloksia

Henkilöarviointi on tehokas työkalu, joka auttaa työnantajaa ymmärtämään paremmin oman organisaationsa vahvuuksia ja heikkouksia työntekijöiden näkökulmasta. 

DiSC-henkilöarvioinnin avulla voit tunnistaa tekijät, jotka vaikuttavat:

  • työntekijän työtyytyväisyyteen ja sitoutumiseen
  • tuottavuuteen ja suorituskykyyn
  • konfliktien hallintaan
  • viestintään, kommunikointiin ja johtamiseen
  • työntekijöidesi henkilökohtaiseen työhyvinvointiin

Henkilöarviointi antaa sinulle lisätietoa hakijoiden ominaisuuksista ja tyypillisistä käyttäytymismalleista päätöksenteon tueksi.

Tarjoamme lokakuun aikana alkaviin toimihenkilöiden rekrytointiprosesseihin DiSC-henkilöarvioinnin kaupan päälle. Hyödynnä tarjous ottamalla yhteyttä!

Yhteydenottolomake

Hidden

Next Steps: Sync an Email Add-On

To get the most out of your form, we suggest that you sync this form with an email add-on. To learn more about your email add-on options, visit the following page (https://www.gravityforms.com/the-8-best-email-plugins-for-wordpress-in-2020/). Important: Delete this tip before you publish the form.
Nimesi(Pakollinen)
Sähköpostiosoite(Pakollinen)

Liity tutkitusti tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon

Miksi valita Biisoni rekrytointikumppaniksi?

Olemme valmiita tekemään biisonin tarmolla töitä toimeksiantosi eteen ja raportoimme sinulle viikoittain sen, mitä olemme tehneet. Sinun ei tarvitse murehtia rekrytoinnin etenemisestä ja pysyt koko ajan ajan tasalla missä toimeksiantosi kanssa mennään. Rekrytointiprosessimme on todettu onnistuneeksi jo yli 10.000 rekrytoinnin myötä. 

Toimitamme sen minkä lupaamme. Biisonilta löytyy pitkä kokemus ja laajat kontaktiverkostot mm. talouden, teollisuuden, rahoituksen, myynnin, markkinoinnin, HR:n, tekniikan- sekä IT-alojen tehtäviin. Tarvitset sitten siis vakituista tai määräaikaista ammattilaisia muuttuvan maailman tarpeisiin – me autamme sinua onnistumaan.

Panostamme aktiiviseen hakijaviestintään ja empaattiseen, sujuvaan rekrytointiin. Työnhakijoilta (valitut ja ei valitut) saatu huippuluokan NPS on merkki onnistuneesta työstä, jossa sitoudumme jatkuvasti kehittämään hakijakokemustamme paremmaksi. Erinomainen hakijakokemus auttaa houkuttelemaan parhaimpia kandidaatteja ja pitää huolen yrityksesi työnantajamielikuvasta.

Siinä tuli yksi arvoistamme. Uskomme, että onnistuneen yhteistyön ytimessä on luottamus ja kommunikointi. Lähdemme edistämään ainoastaan toimeksiantoja mihin itse uskomme, emmekä lupaa liikoja.

*Kampanjan ehdot

Kampanja-aika

Kampanja-aika on 1.10-31.10.2023. Kampanjaan ovat oikeutettuja ne toimeksiannot, jotka ovat aloitettu kampanja-aikana.

Kampanjaan oikeutetut toimeksiannot

Kampanjaan oikeutettuja toimeksiantoja ovat toimihenkilöitä koskevat rekrytointi-, henkilöstövuokraus- sekä Try&Hire-palvelut. Henkilöarvioinnit tai työntekijöitä koskevat toimeksiannot eivät oikeuta kampanjaan.

Muut ehdot

Kampanja sisältää DiSC-henkilöarvioinnin, joka toimitetaan tilaajalle raportin muodossa. Kampanja sisältää yhden DiSC-henkilöarvioinnin / toimeksianto.

Haku

Biisonin nimissä lähetetty huijausviestejä ulkomaalaisista numeroista.

X