Metrohm löysi Biisonin rekrytointipalvelun avulla kaksi huoltoinsinööriä yhdellä haulla

”Aiemmat kokemuksemme rekrytointiyrityksen kanssa eivät olleet tuottaneet toivottuja tuloksia, mutta liiketoimintamme kasvun myötä meillä oli tarve uusille lisäkäsille. Biisoni vakuutti meidät kyvyllään ymmärtää yrityksemme ja tarvitsemiemme osaajien tarpeet. Tämä lähestymistapa yhdistettynä takuurekrytointipalveluun vahvisti uskoamme siihen, että toimeksiantomme olisi meille kannattavaa ja hyvissä käsissä.

Biisonin avulla olemme säästäneet merkittävästi omaa aikaamme ja voineet keskittyä täysillä yrityksemme ydinliiketoimintaan. Biisonin rekrytoijien omistautuminen ja sitoutuminen rekrytointiprosessiin on luonut meihin suurta luottamusta, ja olemme erityisen tyytyväisiä siihen, miten koko prosessi on hoidettu alusta loppuun. Yhteistyön avulla rekrytoimme odotukset ylittäen kaksi huoltoinsinööriä yhden haun avulla.” 

Titta Ralli, Metrohm:n maajohtaja

Tietoa yrityksestä

Metrohm Nordic Oy ja sen sveitsiläinen emoyhtiö Metrohm AG säätiö, on yksi maailman luotettavimmista analyysilaitteiden valmistajista kemian alalla. Metrohm Nordic Oy on keskittynyt Metrohmin laboratorio- ja prosessilaitteiden jälleenmyyntiin, asennuksiin ja huolto- ja tukipalveluihin Suomessa.

Tietoa yhteistyöstä

  • Metrohm Nordic on hyödyntänyt Biisonin rekrytointipalvelua huoltoinsinöörien rekrytointiin
  • Useamman huoltoinsinöörin rekrytoinnissa haasteena oli ennen kaikkea siihen sisältyvä työnmäärä ja käytettävä aika, jotka asiakas halusi ulkoistaa ammattilaisille.
  • Biisonin rekrytointipalvelussa yhdistyvän laajan ilmoittelun, sitä tukevan markkinoinnin ja suorakontaktoinnin avulla pystyttiin esittelemään useampi taustaltaan ja osaamiseltaan validi kandidaatti, mikä auttoi oikeiden henkilöiden löytymiseen.
  • Toimeksiannon myötä Metrohm Nordic onnistui löytämään kaksi huoltoinsinööriä yhden haun avulla.

Olemme täällä sinua varten