Biisonin Hannamari Ukkonen on sertifioitu Everything DiSC® -valmentaja!

Rekrytoinnin maailma on jatkuvassa muutoksessa, jossa työnantajat etsivät uusia tapoja tunnistaa parhaat mahdolliset ehdokkaat avoimiin työpaikkoihin entistä tehokkaammin. Me Biisonilla tarjoamme asiakkaillemme sekä DiSC- että AON-henkilöarviointeja, joiden avulla työnhakijoiden soveltuvuutta tehtävään ja työyhteisöön voidaan arvioida.

Biisonin rekrytointikonsultti Hannamari Ukkonen on läpikäynyt Everything DiSC®-koulutuksen ja siten uusin sertifioitu DiSC-valmentajamme.  Tämä tekee Hannamarista jo viidennen sertifioidun valmentajamme.

– DiSC-koulutuksen läpikäynti on ollut valaiseva prosessi ja sen avulla olen saanut paljolti laajennettua omaa käsitystä siitä, mitkä tekijät vaikuttavat käyttäytymiseemme työyhteisössä ja kuinka keskinäistä vuorovaikutusta voidaan parantaa voidaksemme toimia mahdollisimman sujuvasti ja tehokkaasti. Tämä tekee DiSCistä erinomaisen työkalun rekrytointiin, Ukkonen kertoo.

Everything DiSC -työyhteisöprofiili tunnistaa hakijan persoonallisuuden piirteet 

DiSC-työyhteisöprofiili on yksi tehokas työkalu, joka on noussut suosioon rekrytointiprosessissa. DiSC:in avulla saadaan sanoitettua hyvin ehdokkaan persoonallisuuden piirteitä sekä hänelle ominaisia käyttäytymismalleja, vahvuuksia sekä stressitekijöitä mm. vuorovaikutustilanteissa, mikä helpottaa oikean henkilön löytämistä haettavaan työhön. Biisonilla käytämme DiSC-henkilöarviointeja rekrytoinnin tukena, kun haluamme varmistua henkilön sopivuudesta tiettyyn työyhteisöön tai työtehtävään.

DiSC-malli rakentuu kahden pääakselin varaan, joilla kuvataan neljää päätyyliä: hallitseva, vaikuttava, vakaa ja tunnontarkka. Jokaisella tyylillä on omat ominaiset vahvuutensa sekä kehityskohteensa, ja näiden avulla pystymme auttamaan työnantajia arvioimaan, kuinka hyvin ehdokas sopii tietylle työpaikalle tai tiettyyn työtehtävään. Esimerkiksi myyntitehtäviin saattaa tarvita enemmän vaikuttamista ja hallitsevuutta, kun taas kirjanpitotehtävissä sääntöjen noudattaminen ja tarkkuus voivat olla tärkeitä ominaisuuksia.

Henkilöarvioinilla varmuutta ja rohkeutta rekrytointiin

Rekrytointiprosessi voi olla aikaa vievä ja kallis, mikäli valitut ehdokkaat eivät lopulta sovikaan tehtävään. Käyttämällä DiSC®-henkilöarviointia autamme työnantajia valitsemaan ehdokkaita, jotka todennäköisesti menestyvät tehtävässä ja siten säästämään rekrytoinnissa aikaa ja resursseja. 

Biisonilta saat saman katon alta sekä DiSC® -työyhteisöprofiilin että AON-soveltuvuustestit. Jos haluat lisätietoja tai olet kiinnostunut hyödyntämään DiSC®-henkilöarviointeja ja AON-soveltuvuustestejä rekrytoinnissasi, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. Autamme mielellämme luomaan räätälöidyn ratkaisun tarpeisiisi ja tekemään rekrytoinnistasi entistäkin onnistuneemman.

Olemme täällä sinua varten