Biisonin vuosi 2023

Biisonin monitahoinen vuosi alkaa lähestyä loppuaan ja vielä ennen joululomia on aika ottaa katsaus kuluvaan vuoteen ja kiittää kaikkia työntekijöitämme ja asiakkaitamme vuodesta 2023. 

Miten meni?

Aloitetaan liiketoiminnasta ja luvuista. Pystyimme korkean inflaation aiheuttamasta vaativasta korkoympäristöstä ja sen aikaansaamasta kysynnän hiljenemisestä huolimatta luomaan kasvua tänäkin vuonna. Liikevaihtomme kasvoi 2023 aikana 12% ja ylitimme 25m€ liikevaihtorajan. 

Se on vaatinut paljon onnistumisia, kovaa työtä ja sitoutumista yhteisiin tavoitteisiin. Olen ylpeä siitä mitä olemme saaneet yhdessä aikaan ja haluan sydämestäni kiittää koko Biisonilaumaa ja asiakkaitamme kuluvan vuoden yhteistyöstä ja onnistumisista.  

On hyvä muistaa, että laumamme ei rajoitu ainoastaan hallinnon työntekijöihin vaan yli 1500 oman alansa ammattilaista on ollut mahdollistamassa tänä vuonna Biisonin menestystarinaa. Työntekijätyytyväisyys on yksi liiketoiminnan tärkeimmistä mittareistamme ja saimme tänä vuonna vuokratyöntekijöiltämme arvosanaksi 9/10. 

Uskomme siihen, että tyytyväiset työntekijät mahdollistavat meille tyytyväiset asiakkaat ja asiakastyytyväisyyskyselystä saimme niin ikään arvosanan 9/10. Näiden kahden luvun välillä on aina ollut vahva korrelaatio.

Hakijakokemus

Aloimme viime vuonna mittaamaan hakijakokemusta NPS avulla ja kehittämään rekrytointiamme niin, että prosessi olisi mahdollisimman miellyttävä hakijan kannalta. Vuoden 2023 hakijoiden NPS lukumme on 68. Se on NPS mittaristolla erinomainen luku, mutta samalla merkkaa meille pohjatasoa mistä lähteä kehittämään hakijakokemusta vuosi vuodelta paremmaksi. 

Miksi hyvä hakijakokemus on niin tärkeä? Hyvä hakijakokemus takaa sen, että edustamastamme asiakasyrityksestä jää hakijalle hyvä kuva, jolloin ammattilaisten houkutteleminen on helpompaa. Kaikki voittavat. 

Muutosturvapalvelut ajankohtaisia

Moni yritys painii tällä hetkellä muutostilanteissa ja muutosturvapalveluiden kysyntä on kasvanut vuoden toisella puoliskolla voimakkaasti. Muutoksen keskellä Biisoni tarjoaa apua kaikkiin muutoksen vaiheisiin, oli kyse sitten muutosneuvotteluista, tai koulutuksista, joilla pyritään valmentamaan ihmisiä kohti seuraavaa ura-askelta. Inhimilliset kohtaamiset ja tuki ovat ensisijaisen tärkeitä silloin, kun työntekijää kohtaa iso muutos elämässä ja Biisonilla teemme päivittäin työtä sen eteen, että sopiva osaaminen löytäisi paikkansa ja työntekijän työura jatkuisi hänelle mielekkäissä tehtävissä. 

Olemme koonneet tietoa Biisonin tarjoamista muutosturvapalveluista tänne ja kerromme mielellämme lisää palveluistamme: https://biisoni.fi/muutosturvapalvelut/

Loppuun vielä kiitokset!

Sydämellinen kiitos kaikille teille työntekijöille ja asiakkaille, jotka olette olleet mukana rakentamassa reilua, ammattimaista ja monimuotoista työelämää kanssamme vuonna 2023. 

Positiivisin mielin odotamme mitä vuosi 2024 tuo tullessaan ja uskomme haastavan markkinan kääntyvän kasvu-uralle taas ensi vuoden aikana.

Sitä ennen haluan kuitenkin Biisonilauman puolesta toivottaa teille kaikille oikein turvallista ja rauhallista joulua ja riemukasta uutta vuotta! 

Olemme täällä sinua varten