Quant löysi avun rekrytointiin Biisonin suorakontaktoinnista

”Quantilla on ollut haasteena löytää kokeneita suunnittelijoita erityisesti Satakunnan alueella. Omat julkiset haut ovat tuottaneet kyllä hyvin hakemuksia, mutta sopivia kandidaatteja ei ole hakemusten joukosta löydetty. Tuli siis selväksi, että kyseiset haut vaatisivat syvällistä selvitystä ja aktiivista suorakontaktointia. Biisoni on erottautunut edukseen aktiivisella toiminnalla ja sitoutumisella toimeksiantoihimme. Tiedämme, että toimeksiantomme ovat hyvissä käsissä, vaikka eteen tulisi millaisia kierrepalloja.

Olemme aikaisemminkin käyttäneet Biisonin palveluita ja sen vuoksi käännyimme Biisonin puoleen myös tässä rekrytoinnissa. Biisonin aktiivinen ote toimeksiannoissa sekä läpinäkyvä ja säännöllinen seuranta ovat olleet mielestämme yhteistyömme suola. Pystymme luottamaan siihen, että toimeksiannot etenevät sovitusti ja sovitussa aikataulussa. Arvostamme Biisonissa lisäksi sitä, että olemme pystyneet keskustelemaan kandidaateista ja heidän vahvuuksistaan Biisonin rekrytoijien kanssa ja siten sparrailemaan heidän sopivuuttaan tehtävään ilman, että meitä painostettaisiin johonkin tiettyyn valintaan. Tämän myötä voin vahvasti suositella Biisonia ja Biisonin palveluita muillekin yrityksille!”
Henri Chi, Head of Engineering & Projects, Quant Finland Oy

Tietoa yrityksestä

Quant Finland Oy on teollisuushuollon erikoisasiantuntija. Quant toimii teollisuuden kunnossapitopalveluiden tuottajana maailmanlaatuisesti yli 30 vuoden kokemuksella. Quant työllistää maailmanlaajuisesti yli 3000 työntekijää.

Tietoa yhteistyöstä

  • Quant Finland on hyödyntänyt Biisonin rekrytointipalveluita mm. mekaaniikkasuunnittelijan, LVI-suunnittelijan, myyntipäälliköiden, sähköautomaatioasentaja sekä varastotyöntekijän rekrytointiin.
  • Ammattitaitoisten suunnittelijoiden rekrytointi omin rahkein osoittautui haastavaksi monista hakemuksista huolimatta.
  • Aktiivisella suorahaulla sekä hakijasparrailulla Quantille löydettiin tarvitsemansa työntekijä töihin.
  • Suorakontaktoinnin avulla löydettiin useita hakijoita Biisonin suorahakutyökaluja hyödyntäen. Suorakontaktoinnin myötä hakuun saatiin monipuolisesti kandidaatteja eri taustoilla, joista sparrailun avulla Quantin oli helpompi tehdä valinnat.
  • Quant arvostaa yhteistyössä erityisesti aktiivista yhteistyötä, toimeksiantoon varattua yhteyshenkilöä sekä läpinäkyvää raportointia ja viestintää.

Onko yrityksesi rekrytoimassa tai etsitkö osaavaa ja luotettavaa rekrytoinnin kumppania? Löydät Biisonin kautta kätevästi sekä rekrytoinnin että henkilöstövuokrauksen palvelut saman katon alta. Avoimet käteen -palvelumme avulla rekrytointisi on hyvissä käsissä. Ota yhteyttä!

Olemme täällä sinua varten