Yhteistyö Biisonin kanssa vahvisti Eniferin rekrytointiprosessin tehokkuutta

”Saamamme rahoituksen ansiosta meille tuli tarve palkata useampi lisäkäsi nopealla aikataululla ja aikaisemmista kokemuksista tiesimme, että useiden hakemusten läpikäynti asettaa yrityksellemme kohtuuttoman työkuorman ja vie aikaa operatiiviselta työltä. Biisoni auttoi meitä nopeasti reagoimaan rekrytoinnin tarpeisiin ja saavuttamaan tavoitteemme. Nyt, reilun kuuden kuukauden yhteistyön jälkeen, olemme kasvaneet 10 hengen yrityksestä lähes 20 hengen yritykseksi Biisonin avulla.

Päätös valita Biisoni ei perustunut pelkästään hintaan, vaan ennen kaikkea siihen, että he ymmärsivät tarpeemme parhaiten. Yhteistyö on ollut äärimmäisen sujuvaa, ja palvelu on jopa auttanut meitä selkeyttämään rekrytointitarpeitamme. Olemme säästäneet aikaa ja vaivaa, kun olemme voineet keskittyä haastattelemaan vain parhaiten sopivia kandidaatteja.

Biisonin kanssa työskentely on ollut erinomaista, ja erityisesti arvostamme heidän jatkuvaa kommunikaatiotaan ja huolenpitoaan sekä meistä että hakijoista. Se on parantanut työnantajamielikuvaamme ja auttanut meitä hoitamaan hakuprosessin asiallisesti. Suosittelisin Biisonia lämpimästi muille nopeasti kasvaville yrityksille, jotka tarvitsevat apua tehokkaassa rekrytoinnissa.”

Simo Ellilä, Eniferin toimitusjohtaja

Tietoa yrityksestä

Enifer on edelläkävijäyritys, joka keskittyy kestävän ruokaketjun luomiseen. Heidän innovatiivinen tuotteensa, PEKILO®, on erittäin ravitseva sienipohjainen proteiini luonnollisella maulla ja värillä. Eniferin lähestymistapa muuttaa kiertotalouden sivutuotteet ympäristöystävälliseksi proteiiniksi on keskeinen osa terveellisemmän ja kestävämmän ruokajärjestelmän rakentamista. Yritys on perustettu vuonna 2020.

Tietoa yhteistyöstä

  • Enifer on hyödyntänyt Biisonin rekrytointipalvelua mm. talousjohtajan, hallinnonkoordinaattorin, bioprosessi-insinöörien, laitossuunnittelujohtajan sekä laboratorion henkilökunnan rekrytointiin. 
  • Enifer on säästänyt rekrytoinnissa aikaa operatiiviseen työhön, kun Biisoni on hoitanut rekrytoinnin ilmoituksen kirjoituksen, julkaisun, markkinoinnin, suorakontaktoinnin sekä hakijoiden kartoituksen ja alkuhaastattelut.
  • Suorakontaktoinnin avulla rekrytointiprosessiin voitiin yhdistää myös passiivisia hakijoita, joiden avulla kandidaateiksi löydettiin kokeneita henkilöitä monien vuosien menestyksekkäällä työhistorialla.
  • Yhteistyön ytimessä on ollut avoin kommunikaatio, empaattinen tekeminen sekä rekrytointitarpeen määrittely: Biisonin avulla Enifer on onnistunut määrittelemään tarkasti haettavan henkilön ominaisuudet ja työtehtävät ja siten parantaneet rekrytoinnin onnistumista.

Olemme täällä sinua varten