Tarinoita biisonilaisista

MENESTYKSEKKÄITÄ URATARINOITA RAKENTAMASSA

"Miehemme maailmalla"

Päädyin Biisonille, kun menin kesätöihin heidän asiakkaalleen ja kesätyöjakson jälkeen asiakas ehdotti, että jatkaisin töitä Biisonin listoilla. Aloitin Biisonin kirjoilla syyskuussa 2015, joten puolitoista vuotta tuli vähän aikaa sitten täyteen. Tänä aikana olen käynyt mm. Itävallassa, Kanadassa, Turkissa, USA:ssa, Ruotsissa ja Italiassa. 


Parasta työssäni on sen monipuolisuus. On niin paljon erilaisia laitteita, että koko ajan oppii uutta.
Työ käyntiinajajana käytännössä tarkoittaa lopputarkastuksen tekemistä ennen koneiden lähettämistä asiakkaille asennettavaksi. Työhön kuuluu testiohjelmien ajoa ja testausta ja mahdollisesti muokkausta, jos ongelmia ilmenee. Lopputarkastuksesta kone pistetään pakettiin ja lähetetään asiakkaalle. Lisäksi olen tehnyt asennustöitä ulkomailla. Asennustyötä tehdään muutaman hengen tiimeissä ja viime vuonna minulle kertyi n. 100 reissupäivää. En koe reissaamista rasitteena vaan erittäin mielenkiintoisena vaihteluna normaaleihin rutiineihin. 


Tulevaisuudelta odotan monipuolisia ja haastavia työtehtäviä. Sami-Jussi on siirtymässä vapun jälkeen asiakkaan kirjoille käyntiinajajan tehtävään. Reissupäivät tulevat arviolta tuplaantumaan nykyisestä. Käyntiinajajan tehtävässä reissuilla ollaan yksin, toisin kuin aiemmassa asentajan työssä. Odotan innolla pääseväni tutustumaan eri kulttuureihin ympäri maailmaa. 


Olen suositellut Biisonia myös lähipiirilleni ja esimerkiksi tyttöystäväni on työskennellyt Oulun Biisonilla opiskelujensa ohessa.

Kiitämme Sami-Jussia tähänastisesta hienosta työpanoksesta ja toivotamme parhainta onnea tuleviin käyntiinajajan tehtäviin!


Sami-Jussi

Prima Power Oy

"Asiat tehdään sovitusti"

Olen työskennellyt Biisonin kahdella asiakkaalla. Te-toimiston sivuilta löytyi mielenkiintoinen ilmoitus avoimesta työpaikasta muoviteollisuuden parissa mitä päätin hakea. Nykyisessä tehtävässä olen työskennellyt puoli vuotta ja olen viihtynyt hyvin. Olen saanut hyvää palautetta työstäni ja sain vastikään ilouutisia, kun MSK Plast ilmoitti haluavansa palkata minut vakinaiseksi työntekijäksi omille kirjoilleen.
 
Biisonilla ja MSK Plastilla minusta on aina huolehdittu hyvin, eikä mitään moitittavaa ole. Yhteyshenkilöni oli aidosti iloinen ja onnitteli minua, kun sai kuulla vakinaistamisuutisista. Työnantajana voin suositella Biisonia tuttavilleni ja kavereilleni enkä koe, että työsuhteeni olisi poikennut millään tapaa normaalista, vaikka olenkin työskennellyt henkilöstövuokrausyhtiön kautta.

Työssäni viimeistelen robotilta tulevia kappaleita ja työ on suht helppoa sekä mielekästä. Vuorotyössä on omat puolensa. Näin maanantaisin viikonloppu tuntuu pidemmältä, kun saa mennä vasta iltavuoroon. Olen tyytyväinen työsuhteeseeni Biisonilla ja asiat on aina hoidettu niinkuin kuuluukin.

Kiitämme Matiasta loistavasta työpanoksesta ja toivotamme hänelle menestystä MSK Plastin riveissä!
 

Matias

MSK Plast Oy

Henkilöstöstä huolehtiminen on meille tärkeää

Lue lisää

Back to top