SEO made me do it

Tänään Biisonin blogi näki vihdoin päivänvalon ja siitä on paljolti kiittäminen digitoimistoamme, joka suositteli sitä vahvasti, jos emme haluaisi tuhlata aikaamme ja rahaamme SEO projektimme parissa. Kyllä harmitti, koska olin ajatellut orgaanisen Googlenäkyvyytemme raketoivan pelkillä euroilla, ja digitoimiston harjoittamalla noituudella verkkosivujemme konehuoneen parissa.

Tästä siis käynnistyy kirjoitusten sarja, joka tuskin tulee muuttamaan maailmaa mihinkään suuntaan, mutta joka toivottavasti tarjoilee viihdykettä tulevan lukijakuntansa päiviin.

Osoittaakseni ripauksen kunnioitusta aikaanne kohtaan listasin alle ”lupauksia” joita todennäköisesti en pysty pitämään, mutta ainakin yritän.

Lupaan (ainakin pyrin vahvasti) kirjoituksissani:

  1. Käsittelemään asioita neutraalisti ilman päälleliimattua myyntikulmaa.
  2. Välttämään puhumista businessmaailman tabuista (tabu sana kärsii inflaation, jos sitä käytetään tässä yhteydessä ja lopputulema on aina pettymys)
  3. Suuremmalti osin käsittelemään aiheita, jotka eivät liippaa millään tapaa minun tai sinun liiketoimintaa.

Pyydän nostamaan kättä pystyyn virheen merkiksi aina kun lipsun lupauksistani. Virheet voi osoittaa suoraan minulle jukka.illi@biisoni.fi ja sinne voi myös laittaa aiheita mitä toivoisitte minun käsittelevän. Jos saan itse valita, niin kirjoitukset saattavat muuttua aika ajoin haastaviksi lukea. Samasta syystä blogissamme tulee aika ajoin vierailemaan myös asiantuntijoita vieraskirjoitusten muodossa.

Kirjoitin muuten ensimmäisen varsinaisen blogikirjoitukseni (luonnos) juuri ennen, kun kirjoitin tämän tekstin. Siitä ei tullut kovin kaksinen. Sen lisäksi rikoin 2/3 juuri antamastani lupauksesta (tabua en saanut edes siihen mahtumaan).

Se koski läpinäkyvyyttä. Läpinäkyvyyden nimissä sitä ei julkaista, mutta seuraavassa tekstissä julkaisemme Biisonin verojalanjäljen vuodelta 2017.

Jukka Illi

Toimitusjohtaja

0408222277


jukka.illi@biisoni.fi