Rakennusteho löysi uutta voimaa rekrytointiin Biisonin avulla

”Olemme hyödyntäneet Biisonin rekrytointipalvelua myyntipäällikkömme rekrytointiin. Apu oli meille hyvinkin tervetullut. Rakennusalaa painava haasteellinen rekrytointitilanne on johtanut siihen, että myöskään yrityksemme ei saa oman ilmoittelun kautta oikeita hakemuksia. Biisonin kanssa tehdyn yhteistyön aikana saimme hakuumme useita potentiaalisia hakijoita, joista yksi oli lopulta ylitse muiden ja aivan valmis, huipputekijä tiimiimme. Tiiviin raportoinnin ansiosta pystyin itse keskittymään olennaiseen ja luottamaan täysillä siihen, että rekrytoinnin eteen todella tehdään töitä. Pidimme aika ajoin katsauksia, joissa tilannetta syvennettiin vielä entisestään. Koko yhteistyön aikana olen ollut tyytyväinen Biisonin ripeään ja selkeään toimintaan. Asiakirjat tarjouksesta laskutukseen ovat olleet selkeitä, ja niihin on ollut helppo tarttua.”

Jere Castrén, Rakennustehon varatoimitusjohtaja

Tietoa yrityksestä

Rakennusteho rakentaa vapaarahotteisia omistusasuntoja, vuokra-asuntoja, loma-asuntoja ja liiketiloja yli 20 vuoden kokemuksella. Liiketoiminnan kulmakiviä ovat panostus laatuun ja kohteiden sijaintiin.

Tietoa yhteistyöstä

  • Rakennusteho on hyödyntänyt Biisonin rekrytointipalvelua myyntipäällikön rekrytoimiseen.
  • Biisoni hyödynsi haun aikana sekä suorahakua, maksettua mainontaa, että työpaikkailmoittelua.
  • Biisonin säännöllisillä tilannekatsauksilla varmistettiin, että rekrytointi on menossa oikeaan suuntaan ja haettava henkilö on löytymässä.

 

Tarvitsetko apua rekrytointiin tai oletko etsimässä vaihtoehtoja ulkoistamispalveluille? Ota yhteyttä tai kysy palveluistamme lisää! Autamme sinut mielellämme eteenpäin.