Hyvää joulua – Biisoni mukaan tukemaan lasten syöpätutkimusta ja heidän perheitään

Biisoni osallistuu vuosittain hyväntekeväisyyshankkeisiin ja loppuvuodesta lähdimme sponsoriksi vuoden 2020 Rynkeby – Good Morgon pyöräilyjoukkueelle.

Lähes kaikilla meillä tulee elämässä vastaan odottamattomia haasteita ja aina eivät tahdo omat voimat riittää. Syöpä pahimmillaan voi viedä sitä sairastavan lisäksi koko perheen mennessään ja Aamu Säätiö ja Sylva Ry tekevät arvokasta työtä tukeakseen heitä tällä traagisella matkalla. Me Biisonilla koitamme muistaa olla kiitollisia arkisista asioista ja ottaa ilon irti jokaisesta päivästä. Hädän hetkellä on kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, että apua on saatavilla. Suuri osa avustusjärjestöistä ja säätiöistä rahoittaa toimintansa lahjoitusten kautta ja siksi on tärkeää pyrkiä turvaamaan avun saanti myös tulevaisuudessa.

Kaikki Rynkeby – God Morgon hyväntekeväisyysprojektista kerätyt varat lahjoitetaan lasten syöpätutkimukseen ja heidän perheidensä tukemiseen. Vuonna 2019 Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 10,6 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tästä summasta sai Aamu Säätiö 70% (775,129 euroa) ja Sylva ry 30% (332,198 euroa).

Jaettu ilo on paras ilo joten päätimme haastaa pilke silmäkulmassa rakkaan kilpailijamme Bolt Worksin mukaan ja tottahan toki herrat tarttuivat haasteeseen!

KÄY KATSOMASSA HAASTE

TEAM RYNKEBY – GOD MORGON

Team Rynkeby – God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Team Rynkeby – God Morgon perustettiin vuonna 2002, kun 11 pyöräilyn harrastajaa, joilla oli yhteyksiä Rynkeby Foods A/S:ään, päätti pyöräillä Pariisiin nähdäkseen Tour de Francen maaliin tulon.

Rynkeby Foods oli tapahtuman pääsponsori, mutta mukana oli myös muita yrityksiä. Ensimmäinen Team Rynkeby -joukkue oli niin hyvä sponsoreiden hankkija, että palatessaan takaisin Tanskaan sillä oli jäljellä 38 000 Tanskan kruunua. Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti rahat Odensen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle ja näin uusi traditio oli syntynyt.

 KERÄTYT RAHAT MENEVÄT VAKAVASTI SAIRAILLE LAPSILLE

Osallistujien on pystyttävä käyttämään suuri osa vuottaan pyöräilemällä muun muassa yli 1 200 km matkan Pariisiin – mutta he sitoutuvat myös ponnistelemaan kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Saksalainen mehukonserni Eckes-Granini kattaa projektin hallinnolliset kustannukset kolmen brändinsä Rynkebyn, God Morgonin ja hohes C:n kautta yhteistyössä niiden järjestöjen kanssa, joille keräämme rahaa. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikki keräämämme rahat menevät lyhentämättöminä vakavasti sairaita lapsia auttaville järjestöille.

Samalla haluamme toivottaa rauhallista joulua ja onnellista uutta vuotta kaikille asiakkaillemme, työntekijöillemme ja yhteistyökumppaneillemme!

 

Jukka Illi

Toimitusjohtaja

0408222277


jukka.illi@biisoni.fi