Biisoni sponsoroi tulevaisuuden tähtiä

Biisoni tukee ammattilaisgolffari Rasmus Karlssonia ja Casper Simbergiä kautena 2022–2023. Sponsorointisopimuksella Biisoni on mukana mahdollistamassa nuorten ammattilaisten matkaa kohti Euroopan pääkiertuetta ja tukemassa uran alussa olevien pelaajien unelmia ja haaveita. Pyysimme Rasmusta ja Casperia esittelemään itsensä sekä kertomaan omista haaveistaan.

Kuka olet ja miten olet päätynyt golfin ammattilaiseksi?
”Olen Rasmus Karlsson, 27 vuotta ja olen pelannut golfia ammatikseni nyt noin vuoden ajan. Golfiin olen alkujaan hurahtanut kaverini isän kautta. Kävimme yhdessä pelailemassa ja lopulta huomasin, että en muuta oikein ehdikään tekemään.”

”Olen Casper Simberg, 28 vuotta ja olen myös pelannut golfia ammatikseni noin vuoden. Itse päädyin aikoinaan golfin pariin isäni kanssa. Etsin kentällä golf-palloja isäni pelatessa ja sen myötä ajauduin sitten itsekin pelaamaan.”

Mikä golfissa on parasta ja mitä se on teille opettanut?
”Omasta mielestäni golfissa on parasta sen haasteellisuus. Jopa Tiger Woods pystyy löytämään pelistään jotain kehitettävää, jolloin jokainen jokaisella tasolla voi aina tulla paremmaksi.”

”Golf myös kehittää elämässä paljon eri osa-alueita, kuten mentaalista puolta ja siten meitä pelaajia myös ihmisenä. Aina ei ole hyviä päiviä, mutta loppujen lopuksi on omasta mentaliteetista kiinni, että antaako periksi vai jatkaako paremmalla mielellä kohti seuraavaa reikää.”

Millaisista asioita haaveillette?
”Olemme kummatkin pelanneet Suomen golfin maajoukkueessa ja nyt kun pelaamme golfia ammatiksemme, on tavoitteenamme päästä pelaamaan Euroopan pääkiertueella. Koronan takia karsintoja ei ole hetkeen järjestetty, mutta töitä on tehty paljon sen eteen, että kiertueelle päästäisiin pelaamaan. Haaveena olisi myös pelata myös Major-kisoja ja sijoittua niissä.”

Tulemme seuraamaan Rasmuksen ja Casperin golf-kautta somessamme pitkin vuotta. Mikäli haluat kuulla Rasmuksen ja Casperin kuulumisista tai tutustua heihin lisää, seuraa Biisonia somessa! Löydät Biisonin somesta alla olevien linkkien kautta:
Instagram, Facebook, LinkedIn, TikTok