Yrityksen tarina

Ajatus yrityksestä syntyi jo yli kymmenen vuotta sitten. Omistajayrittäjillä oli tuolloin jo pientä liiketoimintaa ja he pohtivat usein miten yhdistää osaamisensa. He päättivät sulauttaa pienet purot yhteen ja alkaa keskittyä pelkästään asiakkaiden työntekijätarpeiden palvelemiseen. Tästä syntyi vuonna 2006 Biisoni, omistajavetoinen henkilöstöpalveluyritys, joka erottuu massasta ja jää mieleen.

Lähellä asiakkaita ja työntekijöitä

Biisonin johto ja hallinnossa työskentelevät henkilöt sitoutuvat jokainen työskentelemään asiakasyrityksissämme kentällä vuosittain. Usein innostus ja mielenkiintoiset haasteet tempaavat mukaansa ja työpäiviä kentällä kertyy enemmänkin. Tämän lisäksi jatkuva yhteydenpito asiakkaisiin ja työntekijöihin sekä yhdessä tekeminen ovat liiketoimintamme kulmakiviä.

Tavoitteemme

Olemme tottuneet palvelemaan asiakkaitamme ja työntekijöitämme antaumuksella sekä tavoittelemaan pitkäaikaisia kumppanuussuhteita. Kannattavasti johdettu liiketoiminta takaa asiakkaillemme ja työntekijöillemme sen, että voimme kehittää sekä palvelun laatua ja Tyky-toimintoja että toteuttaa tehokkuutta ylläpitäviä investointeja mm. tietojärjestelmiin ja ammattitaitoiseen hallintohenkilöstöön. Haluamme varmistaa, että juuri meistä on eniten apua asiakkaillemme ja työntekijöillemme.